Şimdi Ara

Bursa - Japonca Kursu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursa'da oturuyorum ve Japonca öğrenmek için bir kursa ihtiyacım var fakat düzgün bir tane bulamadım. Birisi devlete bağlı, iki adet kurs buldum da ikisi de A1, maksimum A2 falan öğretiyor sanırım. BUSMEK falan ücretsiz veriyormuş da hiçbir fikrim yok, yardımcı olabilir misiniz?

• BUSMEK'te hoca bıraktığı ve yenisi bulunamadığı için şu an Japonca yok diye duydum. Hatta sanırım aynı şey Korece ve Çince için de geçerli. :/
  • Baska neresi var peki egitim alabileceğim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni hoca bulurlarsa BUSMEK'te tekrar açılır. Ama açılsa bile A1'den öteye gitmesi zor. Nildil'de falan Çince var diye duymuştum, eğer düşünürsen. Japonca için ise eğitim veren başka bir kurum duymadım. Fakat özel ders seçeneğini de bir düşün. Emin ol, birçok kurumun sana kilitleyeceği hesaptan daha aza kapatabilirsin özel ders ile.
  • Özel hoca bulursam tabii ki çok daha iyi olur ama çok çok azdır sanırım, bu azlıktan dolayı da aksine fiyatta artış olabilir. Şimdilik A1 iyi de yine de gittikçe ilerlemek lazım tabii. Teşekkürler, BUSMEK ya da başka bir yer olsun, senin de kulağına gelirse bir kurs, bilgilendirirsen sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.