Şimdi haberlerde cıktı bursa nın sadece 13 gunluk suyu kalmıs allah yardımcımız olsun
yok bişey olmaz, her şey güllük gülistanlık her şey çok güzel
quote:
Orjinalden alıntı: paTRon
yok bişey olmaz, her şey güllük gülistanlık her şey çok güzel
valla bursa guzel olmasına cok guzel ama su kalmamısss simdi haberlerde cıktı barajlarda su kalmamıs yetkililer onlem almaya calısıyomus artık ne zamana alıcaklarsa
alırlar alırlar
1 ay önce inegöl oylatdaydım bi en piknik yapmaya gittiğimiz yerde en az 20 25 tane şarıl şarıl akan soğuk içme suyu vardı muslukluda deil takmışlar boruyu 24 saat akıyor boşa
Bursanın her tarafından su gelir ne kuruması ya
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
1 ay önce inegöl oylatdaydım bi en piknik yapmaya gittiğimiz yerde en az 20 25 tane şarıl şarıl akan soğuk içme suyu vardı muslukluda deil takmışlar boruyu 24 saat akıyor boşa
boşa aksın onlar doğal olarak geri dönüşüme uğruyor.. biz kimyasallar ile kirletince bu doğal geri dönüşüm sek sek oynamaya başlıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
Bursanın her tarafından su gelir ne kuruması ya
aynen haberleri duydum ama fantezi gibi geliyor.ben eriklide oturuyorum sokak çeşmeleri şarıl şarıl akıyor...
walla 6 aylık yer altı kaynağımız warvış 6 aydan sora tırsın
yalan 2-3 saat önce tankerle çim suluyorlardı.vede uludağ varken bursada su kurumaz kolay kolay.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme