< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BURSA Market Fırsatları... (63. sayfa)
-
-
-
Hocam aldığınız ürün listesini paylaşabilir misiniz acaba?
Herhangi bir ürüne bu indirimi yapmış olabilir mi?
Nillüfer bölgesi çıkmadı
-
Lansmana özel diyorsa ilk defa kullanmışsınızdır Trendyol marketi ondan böyle olmuş olabilir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Bursa'da olanlar için getirçarşıda Özhan Market açılmış.
Ekici Kaşar peyniri 600 gr 47.90 lira.
Yüksek ihtimal 20 TL indiriminiz vardır.
İki tane ekleyince getirme parası ile 103 lira oluyor. İndirimle 2 adet 600 gr Kaşar 83 liraya geliyor. Bence bu zamanda iyi fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 5 Haziran 2022; 18:13:17 > -
Hangi subeyi sectinjz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dikkat etmemiştim
Ozhan Market - Fethiye şubesiymiş
Bakınca en az 5-6 markette gördüm
Ayrıca Eker değil Ekici kaşar peyniriymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 5 Haziran 2022; 18:14:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekici evet , faydalandim.tesk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar. Özhan markette beta taç yaprak 1 kg 50 tl beta yüksek tepeler 1 kg 33 tl 1 er tane aldım.
Konu 1 senedir nadasa bırakılmış. Canlandırıyorum.
Gross 16'da Papia 16'lı 3 Katlı İpeksi Yumuşaklık WC kağıdı 80₺. Rulonun tanesi 5 liraya geliyor. İmkanı olan gidip alsın, müthiş fırsat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bursa'da Mahalle Marketi Olup Ürün Alacak Olan Var mı?
Çay, Yağ, Çamaşır Suyu, Deterjan vb.
İnstagramdan Engross marketide takip etmenizi tavsiye ederim. Ara ara iyi indirim oluyor
-
-
İhsaniye Özen Gross yağmalanıyor açılışa özel. 5 Mart'tan beri. Ben içeri giremedim. Girip fiyatlara göz atan veya alışveriş yapabilen oldu mu? Aşırı kuyruk var, millet birbirini yiyor. Son gün 10 Mart yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Mart 2024; 14:27:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.instagram.com/p/C4FXc5stjkJ/?igsh=MWhiNDFoZmJnNmhqMQ==
bu yüzden trafik varmış, pazardan çıkıp bankalara geçecektim trafik yüzünden o şeride girmeden devam etmek zorunda kaldım
-
Araçlar kaldırıma çıkmış, dörtlüleri yakmış haldeydi hocam. Çoğu da komple sağ şeridi kapatmış, park halindeki araçların arkasına komple sıra yapmışlardı. Barbaros Caddesi. İnanılmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam. Fiyatlar anladığım kadarıyla %30-40 dolayında avantajlı ve gayet iyi ama hengame çok büyüktü. Sağol ama giremedim, alanlara hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Mart 2024; 19:55:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X