Şimdi Ara

BURSA Market Fırsatları... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.286
Cevap
116
Favori
92.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen_69

asmerkezin kapatılacağını nereden biliyorsunuz , o kadar kazık bine ne olur yazık vallaha

celal ağa uzun süredir bu düşüncede zaten..yapıldığından beri iş yapmıyor..en sonunda anatolium hepten baltaladı

dükkan sahibi olursanız haberi alırsınız mecburen..olan milletin verdiği hava paralarına olacak
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Senin yerinde olucam ticaretini yaparım. Oradan 10TL'ye alıp 15TL'ye forumda satsan, çoğu kişi alır bence. hatta oradaki kızları da kafalarım. düzgünleri ayırın hergün uğrayıp alıcam derim.
    Millette sebeplenir sayende....
  • Ne Lazimsa CarrefourSA! Darmstad Cad. CarrefourSA Mini Magazamiz Yarin 09:00'da Hizmetinizde! Acilisa Ozel Firsatlar icin Sizi Magazamiza Bekliyoruz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Neler var yazsan ogreniriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

Neler var yazsan ogreniriz

Telefonuma gelen mesaj aynen bu şekilde içerik yok ürün yok gidip bakmak gerek

• yeni açılan carrefoura gidenler olursa uygun ürünler varsa buraya yazarsanız memnun oluruz ona göre gideriz bizde çok yol üstü bir yer değil birşey yoksa boşuna gitmeyelim.
  • evet arkadaşlar carrefoura uğrayanlar var mı?
  • şaypa yeni mahsul patates 1,59 tl

pazarda bile 4 kg 10 tl

maraş usulü dondurma 750 ml fıstıklı kaymaklı 4 tl (sütlü buz değil,dondurma olanı bu)
  • özellikle yazın gelmesiyle dondurma fırsatları varsa paylaşalım arkadaşlar bu aralar benim gözüme çarpan öyle uygun fiyatlar yok takip ettiğim marketlerde sadece mopaçta gerçi migrostada var aynısı cartedor selection 450ml bardak şeklinde kutusu olanlar 3 al 2 öde toplam 9,98tl.
  • 07-12 Mayıs tarihleri arasında;
    Seryel 5 kg Toz Şeker + Çaykur 1 kg Tiryaki Çay = 25,99 TL
    Omomatik 3 kg + Cif 2,5 lt Yüzey Temizleyici = 14,90 TL
    Teksüt 750 gr Beyaz Peynir = 8,90 TL
  • Beşevler Mopaş'ta bugün sanş eseri beyaz tobleron gördüm , hemen aldım tabi.

Fiyatı: 2.99 Tl , Uygunmu bilmiyorum fakat bağımlısı çok bildiğimden paylaşmak istedim.
  • bugün özhanda kasanın yanında finish 40lı tablet (sanırım deterjan katkılılardı) sıralamışlar. fiyatını sordum 25liraydı yarın indirime girecekmiş. 20 lira üzeri alışverişte ya 10 ya da 15liraya inecekmiş öyle dedi kasiyer kız. 2 hafta önce metrodan aynı ürünü 30a mı 25e mi ne almıştık. güzel bir fırsat
  • Seyhan 6 KG lık Arieller 19.90 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

As merkeze her harhalde 1 veya 2 defa gittim.AVM açısından Bursada çok sönük kalan bir yer.Şimdi nasıl bilmiyorum ama Birçok mağazanın fiyatları aynı ,fiyatı düşük olan ürünler de ya kullanışsız ya da kalitesi düşük oluyor.Özetle alışveriş seven biri olarak hiç olumlu izlenim bırakmadı.

Asmerkezde lcw nin fabrika satis magazasi var. Ufak tefek gorunmeyen defolu tisortler falan 3 4 tl ye satiliyor. 6 7 tl ye gomlekler falan. Ugramanizda fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

As merkeze her harhalde 1 veya 2 defa gittim.AVM açısından Bursada çok sönük kalan bir yer.Şimdi nasıl bilmiyorum ama Birçok mağazanın fiyatları aynı ,fiyatı düşük olan ürünler de ya kullanışsız ya da kalitesi düşük oluyor.Özetle alışveriş seven biri olarak hiç olumlu izlenim bırakmadı.

Asmerkezde lcw nin fabrika satis magazasi var. Ufak tefek gorunmeyen defolu tisortler falan 3 4 tl ye satiliyor. 6 7 tl ye gomlekler falan. Ugramanizda fayda var

Orası 2 hafta önce kapanmamış mıydı?

• quote:

quote:

Hocam as merkezdeki lcw kapanmis boşuna gitmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

quote:

quote:

Aaa haberim yoktu valla, yazik olmus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

quote:

quote:

Aaa haberim yoktu valla, yazik olmus

Bu gün gittim asmerkeze çoğu dükkan kapanmış bomboştu alışveriş merkezi flo outlet mağazasına gittim ordada birşey yoktu

• 40.000.000 USD harcanan yer bitti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursa da bir kaç yer var böyle lanetli. değişim olsa bile sonları hep aynı oluyor , yazık
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.