Şimdi Ara

Bursa mı Sakarya mı??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uzak dur bursadan özellikle altıparmak heykel civarı
  • Sakaryada oturuyorum bursaya git derim burdakilerin hali içler acisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Uzak dur bursadan özellikle altıparmak heykel civarı

hangi açıdan pis bi semt diyosan bende istanbul esenyurtta oturuyorum şu an çalıştığım yer tarlabaşında o açıdan pek sorun olmaz uyum sağlarım diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkAtEvcilleştirenHector

quote:

hangi açıdan pis bi semt diyosan bende istanbul esenyurtta oturuyorum şu an çalıştığım yer tarlabaşında o açıdan pek sorun olmaz uyum sağlarım diye düşünüyorum

heykel altıparmak mı , oralar gayet normal yerler , kamberler ve hacivata gitme bile dostum heykel altıparmak nilüfer falan şehrin merkezleridir dalga geçmiş sanırım
  • 10 metre başına 3 apaçi düşüyo ama yinede sen bilirsin

• Bursayi bilmem ama Sakarya apaci dolu
    yinede fena degil Avm felan var. Cark caddesi unlu orda kafeler felan var donercilerde var ve yeme icme ucuz
    Uni. durumunu bilmem ama okuyan biri sana daha iyi bilgi verir.
    Hem ortam hemde okul acisindan

• Sakarya anlatılmaz YAŞANIR

• Bursa. Hiç sormana bile gerenk yoktu aslında
  • iki okuldada okumuş olarak söyleyeyim. ilk olarak iki yıllık olarak soğutmayı bursada okudum. ardından dikey geçişle sakarya makina mühendisliğine geçtim fakat intibakta kalınca okulda atıldım 2 yıllıkta bursa teknik bilimler oldukça iyi imkanları olan bir okul. kampüs güzel. görükle başlı başına öğrenci kenti. ki gerçektan %90p öğrenci olan bir yer. sosyal yaşam olarak oldukça güzel. zibilyon tane barı, cafesi boolca uygun fiyatlı yeni evi var.

sakarya ise bildiğin köy. gerçekten köy. bir çark caddesi var birde parkı. onun dışında boş bir şehir. serdivanda öğrenciler olsada kızlı erekekli arkadaşlarla gidelim bir şeyler içelim desen gidebileceğin 1 tek yer yok. gerçekten hiçbir yer yok. bir iki birana ve hazoların takıldığı sözde clup dışında mekan yok. hatta öyle ki içki satılmayan leman kültür ve benzin var

insanları da öğrenciye ters bakıyor, oldukça yozlar. büyük bir şehirden gelirsen çok sıkıntı çekersin. bursa güzeldir. ffazla karmaşası olmayan bir büyükşeh,rd,r. ve öğrenciliği güzeldir.

• Çalışan arkadaşlar Var.İibf de devam zorunluluğu yok o nedenle rahatlar diğer bölümlerden haberim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

quote:

quote:

heykel altıparmak mı , oralar gayet normal yerler , kamberler ve hacivata gitme bile dostum heykel altıparmak nilüfer falan şehrin merkezleridir dalga geçmiş sanırım

Yok dalga geçmedim.Şehrin merkezi ama bi o kadar da kötü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ERIC CLAPTON

quote:

quote:

Yok dalga geçmedim.Şehrin merkezi ama bi o kadar da kötü

Serseri , durduk yere laf atan , uyuşturucu çeken insanlar yok , gayet düzgün yerler , kötü olarak neyden bahsediyorsun?

• Sakarya'ya çok apaçi var evet ama bunlar genelde lise çağında ki ergenler falan.

Senin onlarla pek iletişimin olmayacağı için Sakarya'ya git daha iyi.

Yalnız Sakarya üniversitesi myo gidersen şehir merkezine 5 10 dk yürüme uzaklıkta.

alışveriş,burger,avm,cafeler ne ararsan var ne aradığına bağlı aslında.

Ben Bursa'yı bilmem ama bursa çocuklarıyla popülermiş orası
  • nereye gittin kardeş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.