Şimdi Ara

Bursada kelle paça mumbar şırdan satan mekan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta. Varsa bildiğiniz bir yer esirgemeyin benden mersin adana te 14 saat burdan ha dedinmi gidilmiyor. Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bursa'da Kelle Paça, Mumbar ve Şırdan Keyfi

Anahtar Kelime: bursa şırdan satan yerler, bursada şırdan satan yerler, bursa mumbar satan yerler, bursada mumbar satan yerler, bursa mumbar, bursada şırdan nerede yenir, bursa şırdan

Bursa'nın meşhur lezzetlerinden kelle paça, mumbar ve şırdanı denemek isterseniz, şehirde birçok seçenek mevcut. İşte Bursa'da bu lezzetleri tadabileceğiniz bazı öneriler:

• Kebapçı İskender: Geleneksel Türk mutfağının önemli temsilcilerinden Kebapçı İskender, kelle paça, mumbar ve şırdan gibi sakatat çeşitleri de sunmaktadır.
    • Tarihi Dürümzade: 1935'ten bu yana Bursa'da hizmet veren Tarihi Dürümzade, kelle paça, mumbar ve şırdan dahil olmak üzere geniş bir sakatat menüsüyle ünlüdür.
    • Mumbaristan: Adından da anlaşılacağı gibi mumbar konusunda uzmanlaşmış olan Mumbaristan, Bursa'nın en sevilen mumbarcıları arasındadır.
    • Şırdancı Ali Usta: Şırdan denilince akla gelen isimlerden biri olan Şırdancı Ali Usta, Bursa'nın en iyi şırdancılarından biri olarak bilinmektedir.
    • İnci Baba: Bursa'nın merkezinde yer alan İnci Baba, sıcak ve samimi ortamıyla kelle paça, mumbar ve şırdan gibi lezzetleri sunmaktadır.

Bu önerilerin yanı sıra, Bursa'da Kelle Paça Sokağı olarak bilinen bir sokakta da birçok kelle paça, mumbar ve şırdancı bulabilirsiniz.

İster yerel bir lezzet meraklısı olun ister Bursa'yı ziyaret eden bir turist, bu öneriler sayesinde Bursa'nın meşhur sakatat lezzetlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam hürriyet te Hürriyet Lokantası var ufak bir dükkan kime sorsan gösterir, ben oranın kelle paçasını beğeniyorum öneririm git bir dene.
  • Dostum şırdan mumbar mekani bulduysan bende ariyorum varmi...

• zynox Z kullanıcısına yanıt
  • Çağdaş kokoreç sirdan mumbar uykuluk mevcut.

ÇAĞDAS KOKOREÇ => ŞIRDAN - MUMBAR - KOKOREÇ - UYKULUK - KÖFTE

Adres : Duaçınarı mahallesi ankarayolu caddesi no:217 Yıldırım / Bursa karayolları tam karşısı Tel : 0224 360 3636

• Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasın da varmı ? Gebze tarafları da olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.