2001 model bir kangoom var cok yakında modelını 2009 a yada 2010 a yukseltecegım 2001 model kangomu herzaman yetkılı servıse goturmedım ve cok sorun yasadım bundan dolayı.ama bundan sonrakı aracımı yetkılı servısten baska yere goturmeyı dusunmuyorum fakat her yetkılı servıste işinin ehli deil duyduklarıma gore ve musterı memnunıyetını o kadarda ön planda tutmuyorlar.sizden ricanm arkadaslar bursada hangı yetkılı servısı tercıh edıyorsunuz ve ne kadar memnun kalıyorsunuz paylasırsanız sevınrım.
iki tane yetkili servis var bursada. biri mais yani renonun kendisi diğeri ise kar oto. her ikisininde sorunu var. ikisi de sen arızayı söylemezsen saolsunlar bakmaz. illa problemi söyleyip bak demen lazım. örneğin aracı servise soktum genel kontrol edin dedim. arabayı aldıktan 2 gün sonra fren balatalarının bitttiğini farkettim götürdüm değiştirmemiz lazım dedi. neden kontrol etmediniz dediğimde cevap veremediler tabii ki. ancak asıl sorun şurda; KAROTO'dan uzak dur. araba kazalıydı götürdüm kar otoya. 1 hafta sonra veririz dedi, aradılar 1 hafta daha kalacak parça gelmedi dedi tamam dedim. 2 hafta sonra arabayı aldırdım araç bir geldi koltuklar lekeli, camda garip lekeler var çıkmıyor, sürücü koltuğu bozulmuş hareket etmiyor, arka cam rezistans çalışmıyor, motordan garip sesler geliyor. başka servise götürüp baktırdım. karoto yu su basmış araç su altında kalmış çekiciyle çekip sudan çıkartmışlar. herşeyi söküp kurutmuş öyle geri vermişler. tercih senin istersen böyle çalışan kar oto ya götür, istersen renonun kendi fabrikasının servisi olan mais e götür...