Şimdi Ara

Bursadan Çıktım Yola... Rotamı nereye çevirsem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bursadan eşimle beraber bayram sonrası araba ile egeye dğru inmek istiyoruz. Eşim tesettürlü. Tavsiye edebileceğiniz bir veya birden çok yer var mı...
    Yaklaşık 1 hafta 10 gün gezinmeyi planlıyoruz.

• balıkesir hizasının aşağısına inmeyin bence, tesettür sıkıntı olabilir... bandırma edremit civarı vs. emeklilerin yoğun olduğu tatil ilçeleri size hitap edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byob -- 14 Temmuz 2014; 14:24:52 >
  • !
  • Eşim tesettürlü değil ama otel sektöründe olduğumdan bir kaç tavsiyem olacaktır size. Caprice otellerini tercih edebilirsiniz tesettürlü bir kesime hitap eder ayrıca bu konuda bir çok otelde var. Arabayla bölüm bölüm gezecekseniz pansiyonları tercih edebilirsiniz. ama bir bölgede 2-3 gün kalacaksanız Villa kiralama sitelerini gezin hem size özel oluyor daha rahat edilebilir.
  • galileoscr G kullanıcısına yanıt
    Bu yıl arabayla gezmeyi planlıyoruz.
    villa fikri güzel ama umarım fiyatları da bir o kadar güzeldir:)
  • byincele kullanıcısına yanıt
    fiyatlariyi aslında çok düşündüm ben ama 2 aile gibi gitmek daha karlı kılıyor bu villa işini biz bodrum için bakmıştık 150 den 300 -400 e kadar uzayıp gidiyor araba olunca denize uzak olması çok sorun olmaz. Alaçatı'yı da öneririm taş ev rahat bulursun.
  • Alaçatı nın fiyatları nasıl?
    Dediğiniz gibi 2 aile acaip ucuza bile gelebilir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.