Şimdi Ara

BursaGB güvenilir mi ? Fifa 17- 115 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler soru açık, sizce alınır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben GG üzerinden steam cüzdan kodu almıştım sorunsuz bir şekilde.
  • larssonn kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar steam oyun keylerinde sıkıntı yaşamışlar, o yüzden biraz bilgi toplamak istedim siteden oyun alanlar hakkında.

• Mesleğe ilk başladığımda çalışmak şerefine nail olduğum web sitesi "bursagb.com" tavsiye ederim son derece profesyonel ekipler tarafından yönetilmekte 7 Yıldır ayakta :)
  • Evet, bende Mafia 3 ve Battlefield 1 Ön siparişi verdim. Onun öncesinde Fifa 17 Fiyatını görünce hemen siparişimi bastım ve şuan sorun yook.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloKo

Mesleğe ilk başladığımda çalışmak şerefine nail olduğum web sitesi "bursagb.com" tavsiye ederim son derece profesyonel ekipler tarafından yönetilmekte 7 Yıldır ayakta :)

Teşekkürler cevap için, o zaman siparişimizi verelim.

• Başka referans verecek arkadaşlar var mı ? Sitenin güvenilirliği konusunda.
  • bende mafia 3 ön sipariş geçmeyi düşünüyorum ama **** sitesi nasıldır
    playstore ile arasında 20 tl fark var kararsız kaldım
  • Forum adına toplu alım için indirim istedim, reddedildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Forum adına toplu alım için indirim istedim, reddedildi

onsiparisle aldigimiz icin yaninda gelwcek hediyelerin geleceginden emin olsam alirimda guvenemiyorum

• mtcgame Fifa 17'i Pc versiyonu için 125tl ye satıyor.

Ps4'e defalarca gift card almıştım anında keyi yolluyorlardı.Hiç sorun yaşamadım.Ancak pc konusunda nasıllar bilmiyorum.

Fifa'yı Ultra ayarlarda oynamak için Pc'ye alacağım.Sanırım Mtcgame şuan en iyi alternatif.
  • şöyle bir alıntı yapsam?

"Merhaba arkadaşlar, aranızda hatırlayanlar olacaktır geçtiğimiz aylarda bir firma ile görüştüğümüzü ve anlaşırsak 120 TL gibi çok düşük bir fiyata FIFA17`yi sizlere sunacaklarını belirtmiştik.

Kendileriyle anlaştık ve hiçbir şekilde zan altında kalmayacağınızın garantisini aldık. Gönül rahatlığı ile Gamesmonde üzerinden FIFA17 siparişinizi verebilirsiniz."

denmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreePeatLAL

şöyle bir alıntı yapsam?

"Merhaba arkadaşlar, aranızda hatırlayanlar olacaktır geçtiğimiz aylarda bir firma ile görüştüğümüzü ve anlaşırsak 120 TL gibi çok düşük bir fiyata FIFA17`yi sizlere sunacaklarını belirtmiştik.

Kendileriyle anlaştık ve hiçbir şekilde zan altında kalmayacağınızın garantisini aldık. Gönül rahatlığı ile Gamesmonde üzerinden FIFA17 siparişinizi verebilirsiniz."

denmiş :)

Hahaha :D 120 tl demişler ya. Fifa 17 DH oyuncuları bursagb ile anlaşıp 105 liraya aldılar. Bende alayım dedim ama stok tükenmiş diyor.

• ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestorm -- 29 Eylül 2016; 18:00:30 >
  • fifa 17 siparişim var bursa gb den , Riot points ve steam cüzdan kodu da aldım siteden saniyesinde sağlam kodları teslim aldım
  • gbci onlar yahu . Fifa 17 yi d u r m a p l a y dağıtmaya başladı 1 saat önce
  • playstore de indirim kodu varmı ?
  • Yıllarca gb almıştım knight online için. Hiç sorun yaşamadım, bence güvenilir. :)
  • Gitti gidiyor sitesindeki olumlulukları bile yeterli ve tatminkar sayıdadır ki bende formula ve manager oyununu almıştım zamanında
  • Almayın kardeşim. Dünden beri bizi oyalıyorlar. Başınız yanar. Ellerinde olan stoktan fazla mal satıp sonra günlerce bekletiyorlar stok sıkıntımız var diye. Bir de gg den satışı onaylamamızı istiyor çakallar. Ozaman gg nin ne mantığı kaldı ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.