2-2 oldu diyince, balkona çıkıp meşale yaktım ama beni düşüren şey oldu, spiker bursadan haber bekliyoruz dedi, bursa maçını açtım ertuğrul sağlamın yüzü, avuçlarının arasında bekliyordu. Bende sevindim yaktım meşaley, meşalenin yarısın da 2-1 olduğunu anladım ama söndürme imkanım yoktu hatta bjk'li arkadaşlar karşıdan bağırmıştı, ne o lan, bursalı mı oldun diye
quote:
Orijinalden alıntı: Azap
Bir şey itiraf edeyim.
2-2 oldu diyince, balkona çıkıp meşale yaktım ama beni düşüren şey oldu, spiker bursadan haber bekliyoruz dedi, bursa maçını açtım ertuğrul sağlamın yüzü, avuçlarının arasında bekliyordu. Bende sevindim yaktım meşaley, meşalenin yarısın da 2-1 olduğunu anladım ama söndürme imkanım yoktu hatta bjk'li arkadaşlar karşıdan bağırmıştı, ne o lan, bursalı mı oldun diye
ben sevinmedim çünkü 95 dakikalık maçın 94 dakikasında seyircisini ezdiren, içler acısı bir hale sokan takım son dakikada gol atsa ne olur atmasa ne olur. denizli maçından aldık zate nasibimizi, bu maç pek koymadı doğrusu. koyan tek şey, timsah yürüyüşü olmalı bence. ama bursa anadolu takımı, kazara da olsa bu yürüyüşü yapmış olmak sorun değil yane.
Kahveye Fe-ner-bah-çe çektiriyordum pis sevinmiştik
Cem Arslan sevinmemiş hatta bu nasıl şampiyonluk læ diye koltuğa yumruk atmış bileğini kırmış sonra düzeltme anonsu gelmiş. Tabi yersen
quote:
Orijinalden alıntı: winchester
Cem Arslan sevinmemiş hatta bu nasıl şampiyonluk læ diye koltuğa yumruk atmış bileğini kırmış sonra düzeltme anonsu gelmiş. Tabi yersen
Cem Arslan sevinmeyecek ha???? Eğer biraz daha uzun süreseydi sevinçleri şöyle 45 saniye daha falan, gidip direk bset fm'de fenerin marşını o saatte çaldırırdı...
quote:
Bir şey itiraf edeyim.
ben anında spormax i açtım baktım 2-1, sevinmedim.
quote:
Bir şey itiraf edeyim.
ne diyim
bu arada bursadan gol haberi varmış 2-2.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme