Şimdi Ara

BURSASPOR BEŞİKTAŞ maçı 2-2 olduğu söylendiğinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2-2 oldu diyince, balkona çıkıp meşale yaktım ama beni düşüren şey oldu, spiker bursadan haber bekliyoruz dedi, bursa maçını açtım ertuğrul sağlamın yüzü, avuçlarının arasında bekliyordu. Bende sevindim yaktım meşaley, meşalenin yarısın da 2-1 olduğunu anladım ama söndürme imkanım yoktu hatta bjk'li arkadaşlar karşıdan bağırmıştı, ne o lan, bursalı mı oldun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azap

Bir şey itiraf edeyim.

2-2 oldu diyince, balkona çıkıp meşale yaktım ama beni düşüren şey oldu, spiker bursadan haber bekliyoruz dedi, bursa maçını açtım ertuğrul sağlamın yüzü, avuçlarının arasında bekliyordu. Bende sevindim yaktım meşaley, meşalenin yarısın da 2-1 olduğunu anladım ama söndürme imkanım yoktu hatta bjk'li arkadaşlar karşıdan bağırmıştı, ne o lan, bursalı mı oldun diye

ben sevinmedim çünkü 95 dakikalık maçın 94 dakikasında seyircisini ezdiren, içler acısı bir hale sokan takım
    son dakikada gol atsa ne olur atmasa ne olur. denizli maçından aldık zate nasibimizi, bu maç pek koymadı doğrusu.
    koyan tek şey, timsah yürüyüşü olmalı bence. ama bursa anadolu takımı, kazara da olsa bu yürüyüşü yapmış olmak sorun değil yane.

• Kahveye Fe-ner-bah-çe çektiriyordum pis sevinmiştik
  • Cem Arslan sevinmemiş hatta bu nasıl şampiyonluk læ diye koltuğa yumruk atmış bileğini kırmış sonra düzeltme anonsu gelmiş. Tabi yersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

Cem Arslan sevinmemiş hatta bu nasıl şampiyonluk læ diye koltuğa yumruk atmış bileğini kırmış sonra düzeltme anonsu gelmiş. Tabi yersen

Cem Arslan sevinmeyecek ha???? Eğer biraz daha uzun süreseydi sevinçleri şöyle 45 saniye daha falan, gidip direk bset fm'de fenerin marşını o saatte çaldırırdı...
  • quote:

Bir şey itiraf edeyim.

• ben anında spormax i açtım baktım 2-1, sevinmedim.
  • quote:

Bir şey itiraf edeyim.

ne diyim

• bu arada bursadan gol haberi varmış 2-2.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.