Biletimizi aldık. Doğru düzgün hazırlık maçı yapmadan Avrupa maçına çıkıyoruz. Hayırlısı olsun, bol gollü bir galibiyet alacağız inşallah.
Başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Başarılar
Başarılar Bursaspor a Şenol hocaya güveniyorum , ne kadar hazırlık dönemide olsa Bursaspora tur atlatacaktır. Atlatmak zorundadır
h1 olur dedim güveniyorum bursaspor ve şenol hocaya
quote:
Orijinalden alıntı: Bar10ist
Başarılar Bursaspor a Şenol hocaya güveniyorum , ne kadar hazırlık dönemide olsa Bursaspora tur atlatacaktır. Atlatmak zorundadır
Alıntıları Göster
Gürcistan 4.süne karsi tur atlayin bi zahmet.
Arkadaslar ..... almanyada yasiyorum. Lanet olsun, türk tarafi gösteren çanak bozuldu. Iphone veya Ipad icin bi bakacamiz uygulama varmi ??..... Bu arada Ülke Puani icin Bursaspora basarilar.
Senol gunes icin iatiyorum birsanin kazanmasini skor tahminim 3-0
Hadi koçlarım
DonsuzLaz
kullanıcısına yanıt
trtnin internet sitesinden veya uygulamsından izleyebilirsin
Başarılar beyler. Şenol Hoca varsa rahat geçerseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
Başarılar beyler. Şenol Hoca varsa rahat geçerseniz.
yeni transfer kimler var
Aziz behich kaliteli sol bek. kaç senedir kiralıktı taiwo'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum
0-0 bitti maç son dklarda çok önemli fırsatlardan yararlanamadı bursaspor.
kendi evinde rakip cihura iken çift ön liberoyla oynamanın mantığını anlamış değilim.ilk yarı çöpe gitti.
ozan tufan ı enes ünalı çok abartıyorlar ayrıca.insan şaşırıyor.torpil mi dönüyor bu işlerde.normal sıradan oyuncular.
quote:
Orijinalden alıntı: uçan tekme
kendi evinde rakip cihura iken çift ön liberoyla oynamanın mantığını anlamış değilim.ilk yarı çöpe gitti.
ozan tufan ı enes ünalı çok abartıyorlar ayrıca.insan şaşırıyor.torpil mi dönüyor bu işlerde.normal sıradan oyuncular.
avantajı kaybettiniz gibi ama olsun.chikhura gibi takımı elersiniz orada da.şenol hoca'nın da bir suçu yok takımın başında ilk maçına çıktı hazırlıksız yakalandı biraz.
quote:
Orijinalden alıntı: suns
avantajı kaybettiniz gibi ama olsun.chikhura gibi takımı elersiniz orada da.şenol hoca'nın da bir suçu yok takımın başında ilk maçına çıktı hazırlıksız yakalandı biraz.
Alıntıları Göster
Ulen arkadaş şu takımları yenemiyosunuz ya ne diyim size. Geçen sene elendikleri gibi elenmezler inşallah bu seviyelerde..