Şimdi Ara

bursaspor-fenerbahçe yorumcusu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sowman

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

gol yedikten sonra yorumcu

" malesef fb nin çıkarken kaptırdığı toplar vs" diye saçmalıyordu. Malesef ne yaw ?

bence bu tarz maçlarda tarafsız yorumcu bulunması lazım. Sonuçta avrupa maçı olsa anayacam ama ekran başındaki bursalılara ayıp ediliyor bence.

küfür edilirken sesi kısmayınca ayıp olmuyor malesef diyince mi ayıp oluyor . Geçiniz bu işleri

kardeş bana ne küfürden konu yorumcu konusu, malesef demesine yorum yaptım. haaa küfür istiyorsan bizimle yapacağınız maça 5 maç kala şükrü saraçoğlunda Galatasaray'a edilen küfürleri dinle o zmn.

quote:

Orijinalden alıntı: sowman

quote:

gol yedikten sonra yorumcu

" malesef fb nin çıkarken kaptırdığı toplar vs" diye saçmalıyordu. Malesef ne yaw ?

bence bu tarz maçlarda tarafsız yorumcu bulunması lazım. Sonuçta avrupa maçı olsa anayacam ama ekran başındaki bursalılara ayıp ediliyor bence.

önce sen bi aynaya bak.hami konusurken nerdeydin

sana mı soracam ne yapacağımı. Ts maçını izlemedim bilmiyorum ne kadar sığ görüşlüsünüz.

sana gıcığım zaten ağzımı bozma yine benim

yani cvp veremeyince küfüre, hakarete başlarım diyorsun.tbr ederim bak işine blok diye bi tuş var gıcıklığa birebir.

• Objektif olun canımı yiyin arkadaş. 2 maçtır ana bacı sövülüyor, tribünden taş, şişe, bozuk para yağıyor kimsenin sesi çıkmıyor da "Saraçoğlu'nda siz rererö" deniliyor; rakip kaleci oyunu soğutmasın diye Stoch üzerine baskı yapıyor, spiker "Niye gidiyor ki orada ne işi var?" diye suçluyor ama burada "malesef" denmesi problem.

Sanki kendileri çok seviyeli taraftar ulan. Tekerlekli sandalye maçının görüntülerini gördük, her derbi öncesi Fenerbahçe'ye edilen küfürleri de duyduk; geçen sezon Euroleague maçlarında bile bize küfür ediyordunuz lan.

Sizi gidi şirin ahlak timsalleri.
  • Raşit Çetiner'in kim olduğunu bilmeyen GS'lilar rahatsiz olmus. Komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Objektif olun canımı yiyin arkadaş. 2 maçtır ana bacı sövülüyor, tribünden taş, şişe, bozuk para yağıyor kimsenin sesi çıkmıyor da "Saraçoğlu'nda siz rererö" deniliyor; rakip kaleci oyunu soğutmasın diye Stoch üzerine baskı yapıyor, spiker "Niye gidiyor ki orada ne işi var?" diye suçluyor ama burada "malesef" denmesi problem.

Sanki kendileri çok seviyeli taraftar ulan. Tekerlekli sandalye maçının görüntülerini gördük, her derbi öncesi Fenerbahçe'ye edilen küfürleri de duyduk; geçen sezon Euroleague maçlarında bile bize küfür ediyordunuz lan.

Üslubuna dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic of Ireland

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

Objektif olun canımı yiyin arkadaş. 2 maçtır ana bacı sövülüyor, tribünden taş, şişe, bozuk para yağıyor kimsenin sesi çıkmıyor da "Saraçoğlu'nda siz rererö" deniliyor; rakip kaleci oyunu soğutmasın diye Stoch üzerine baskı yapıyor, spiker "Niye gidiyor ki orada ne işi var?" diye suçluyor ama burada "malesef" denmesi problem.

Üslubuna dikkat et.

Üstüne alınması gereken alınır, kimsenin şahsına hakaret etmedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.