Şimdi Ara

BURSLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene ilk defa üniversiteye gidicem başbakanlık bursuna kayıt olduktan sonramı yoksa şimdidenmi başvurucam en son başvuru tarihi nedir?

• birde katkı kredisi başvurularının sonu ne zaman
  • katkı kredisi ve başbakanlık bursunu 2.öğretim görenlere ve liseden mezun olduktan sonra ilk senede kaznamıyana vermiyorlarmı ? bilenler cevaplarsa sevinirim
  • basbakanlık yani kyk bursunun son basvuru günü dündü diye biliyorum
  • belki o 2.seneyi okuyanlar felan için sondur biz daha kayıt yapmadık çok saçma olur şimdi ben 2.öğretime gidicem öğrenim kredisi aktkı kredisi gibi şeyler var bunlar neden farklı ben hangisini alıcam hangisi daha fazla para veriyor bunları biliyorsanız söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan29

belki o 2.seneyi okuyanlar felan için sondur biz daha kayıt yapmadık çok saçma olur şimdi ben 2.öğretime gidicem öğrenim kredisi aktkı kredisi gibi şeyler var bunlar neden farklı ben hangisini alıcam hangisi daha fazla para veriyor bunları biliyorsanız söyleyin

dün kayıtlar bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometheus

quote:

belki o 2.seneyi okuyanlar felan için sondur biz daha kayıt yapmadık çok saçma olur şimdi ben 2.öğretime gidicem öğrenim kredisi aktkı kredisi gibi şeyler var bunlar neden farklı ben hangisini alıcam hangisi daha fazla para veriyor bunları biliyorsanız söyleyin

dün kayıtlar bitti

kesin eminmisin öğrenim kredisi yada katkı kredisidemi alamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent Burs
    21 sa. önce açıldı
    Pybs bursu alanlara kyk bursu
    4 yıl önce açıldı
    KOÇ KUDEB BURSU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

dün kayıtlar bitti

evet dün bitti kayıtlar.Şu an hiçbirşey alamıyorsun

• quote:

quote:

quote:

dün kayıtlar bitti

dün herşey için bitti..başbakanlığa kafayı takacağına kyk ya bi baksaydın.ki zaten kyky bursu başbakanlık bursudur

• yav 2 tane dallama üniversite öğrencisi arkadaşım yeni üniversiteye yerleşen öğrenciler için kayıt yaptıktan sonra başvurular başlıyor dedi eskiden okumuş biride biz kayıt yaptıktan sonra aldık dedi neyse artık seneye kaldık
  • eskileri boş ver sen gündemi takip et artık bundan sonra gelecek sene alırsın sende
  • ah be abi hiç bi bakmadın foruma, bangır bangır bagırıyolar 25 inde kyk bitiyo diye
  • ek yerleştirmeden yerleşenler basvurabiliyor mu? belki onda basvurabilir? bilgisi olan var mı
  • evet bu ek yerleştirmeyi yapanlar için ne olucak eğer o zaman geldiğinde başvuru yapmamış olan bizler faydalanabilecekmiyiz
  • ek yerleştirmenin dönemi ayrı o zaman önceden kayıt olanlar başvuramaz...

arslan29 senin için şunu söyleyebilirim ikinci sınıfta ara sınıf başvuru döneminde başvurursan öğrenim kredisi alabilirsin...

ikinci öğretimler katkı kredisi alamaz bu arada...

başarılar...
  • burs başvurusu bittimi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.