Şimdi Ara

Burst Comp Kurdular Sorakayı Çektim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LB içeri giriyor çat Silence Lucian combo yapıyor çat Heal sağdan atıyorum silence soldan atıyorum heal

• Kaliteli troll bence

• Redditçi kullanıcısına yanıt
    kardeşim alışmıssınız herşeye troll demeye soraka şampıyon ıste heal ve susturundan bahsetmısım hangı complara karşı aldıgımı yazmısım ne anlatıyon
  • Dürtme compuna karşı daha etkili aslında soraka. Burst compta direk silme ihtimali var en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    dürtme içinde geçerli aynen benım amacım lbyı ıgnorelamaktı w q e r combosunu atınca adcyı cıkarabilir w attıgı gıbı silence atıyorum temız wın aldık soraka focus yaşadım bide ama çekmişim ms leri tutamıyorlar
  • O zaman Heal Yeah!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

O zaman Heal Yeah!

hell yeah o yani cehennem evet
  • Burst compunda sorakaya odaklanmayı düşünen olmadı mı

• Thablion kullanıcısına yanıt
    hacı tek yakalayamadılar takım gereksınımlerı biliyodu flash ve ex gelmeden fıght yapmadık herkes önemimi biliyodu zaten pasıf devreye gırınce öyle bi ms artıyo kı üf bizim lee baya korudu benı ya normalde adc oynadıgımdan pozisyon almayı biliyorum
  • cidden güzel kullandığında harika ötesi bir destek soraka.fakat biraz takıma bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

hacı tek yakalayamadılar takım gereksınımlerı biliyodu flash ve ex gelmeden fıght yapmadık herkes önemimi biliyodu zaten pasıf devreye gırınce öyle bi ms artıyo kı üf bizim lee baya korudu benı ya normalde adc oynadıgımdan pozisyon almayı biliyorum

Öyle takım varsa her türlü kazanıyorsun ki zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.