Şimdi Ara

BURUN ESTETİĞİ OLDUM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss diyen arkadaşlara ameliyat masasında bitmiş halini atabilirim özelden nedir bu yalancı çıkartma çabası
  • Before-After pm atabilir misin?
  • Arkadaşlar ben merak ettiğiniz soru varsa diye açtım konuyu zaten internette binlerce öcenki ve sonraki hali olan resimler var onlardan çok bi farkım yok hatta doktorun ismini vereyim yaptığı hastalara bakın güncel olarak paylaşıyor facebook sayfasından
  • quote:

Orijinalden alıntı: genesis1

Arkadaşlar ben merak ettiğiniz soru varsa diye açtım konuyu zaten internette binlerce öcenki ve sonraki hali olan resimler var onlardan çok bi farkım yok hatta doktorun ismini vereyim yaptığı hastalara bakın güncel olarak paylaşıyor facebook sayfasından

Ss atar mısın hocam, ayrica hangi dr de olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyat sonrasi halini gorebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

25 yaşındayım buraya gelip sağa sola sataşan tip değilim 2008 yılından beride üyeyim varsa merak ettiğiniz soru buyrun sorun

ay egonu yesinler senin

no ss no güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTospa -- 22 Aralık 2015; 17:58:55 >
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Tamam.
  • nerede yaptırdın ve fiyatı (özellikle) ne kadara yaptırdın?
  • MarenviaR kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda doktor ismini ve fiyatını yazdım mustafa ali yanık - 3750 tl
  • genesis1 kullanıcısına yanıt
    hmm göremedim k. bakma. bu arada geçmiş olsun. umarım çabucak iyileşir burnun. fiyat gayet makul aslında umarım güzel bir iş çıkarmıştır :) haberlerini alıcam yine 6 ay sonra falan. bilgilendirirsin bizi de.
  • MarenviaR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Ameliyat bitiminde çekilen resim var atarım özelden ama arkadaşlar doktorda dedi en az 6 ay sonra son şeklini alır diye şuan gorunen biraz şiş ve ucu kalkık sizi yanıltmasın

Hocam konuda paylas sadece burnun gozuksun yeter bende olmayi dusuniuorum uzun zamandir ama cok tirsiyorum butnu bozarlar diye

Edit :burun efsane olmus hocam kizlar isirir o burnunu dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6917628EB -- 22 Aralık 2015; 19:04:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.