Şimdi Ara

Burun Estetik Ameliyatı. (ACİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CakeMonster

Bahçelievler Medicana hastanesinde Volkan hocaya oldum. 3 haftaya tamamen toparlar burnun. Öyle gelip aman burnuna ne oldu diye sormazlar diye düşünüyorum.

ya bende kemik eğriliği var nefes alamda sıkıntıda oluyo ama dış görüntüyede vuruyo bu soldan baktıgımda burnum cok güzel ama sagdan bakınca sağ delik eğri hem kemerli duruyo ortası hemde eğri olmayan kısım yüksekte kalıyor eğri olan taraf alçak kötü bi görüntü önden fotoğraf çekincede bariz belli oluyor sağ kısım daha içe dogru .
    fiyat konusunda bilgi verirmisin ben devlet hastanesinde olcam büyük ihtimal hacettepe fiyat konuşucam yine özelde arasında cok fark olmazsa özele giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CakeMonster

Bahçelievler Medicana hastanesinde Volkan hocaya oldum. 3 haftaya tamamen toparlar burnun. Öyle gelip aman burnuna ne oldu diye sormazlar diye düşünüyorum.

yani olan burnum aslında güzel ama küçük dokunuşlar gerekiyo bide eğriliği düzeltmek çok abartı bir değişiklik istemem yani yok ucunu kaldırma fln yani aşırı estetik oldugu belli olmayan normal bi burun isterim
  • Öncelikle hocam benim ameliyatım 3 saat kadar sürdü. Fiyat konusunu özelde konuşabiliriz. Burun ucu şişliği uzun bir süre sürüyor evet ama öyle aa bak bu ameliyat olmuş demezler 2 ay sonra. Okula git bir şey olmaz. Ben yarıyılda oldum. Gayet rahat bir şekilde okula gittim. Çok memnunum.
  • Arkadaslar bendlce fiyat önemli ama fiyattan önce doktor seçimi daha önemli ben 4 sene önce fiyat yüzünden iyi arastirmadan bir doktora iki kere ameliyat olmuştum durum vasatti ve çok pişman oldum çünkü tekrar olmam gerekiyordu bu sene bir suru doktor araştırdım ve Taşkın yucele ameliyat oldum çok memnun kaldım keşke ilk ona gitseydim bu kadar sıkıntı cekmezdim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.