Şimdi Ara

BURUN TIKANMASINA NE İYİ GELİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vicks falan bir halta yaramıyor. Otrivine kullanacaksın, 2-3 damlası öyle bir açıyor ki burnu yeni doğmuş gibi oluyorsun ama 2-3 günden fazla kullanma mukozada tembellik yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Vicks falan bir halta yaramıyor. Otrivine kullanacaksın, 2-3 damlası öyle bir açıyor ki burnu yeni doğmuş gibi oluyorsun ama 2-3 günden fazla kullanma mukozada tembellik yapıyor.

kerdeşim resmen tembellik yapar demenizden korktum. diğer ilaç için buruna buhar yoluyla çekme işlemi etkili olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oolumbakgitt

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Vicks falan bir halta yaramıyor. Otrivine kullanacaksın, 2-3 damlası öyle bir açıyor ki burnu yeni doğmuş gibi oluyorsun ama 2-3 günden fazla kullanma mukozada tembellik yapıyor.

kerdeşim resmen tembellik yapar demenizden korktum. diğer ilaç için buruna buhar yoluyla çekme işlemi etkili olur mu sizce?

Buhar denemedim hiç ama tuzlu su, vicks falan hiçbir işe yaramıyor. Bana bi ara otrivine bağımlılık yapmıştım 1 hafta falan kullanmıştım sonra kullanmasam bile kendi kendine tıkanıyo burun o zaman bıraktım kullanmayı 1 haftada falan eski haline döndü. Zaten 3 günden fazla kullanmayın yazıyor birşey olmaz acil durumlarda kullanırsın. Süper birşey verdiği his.

• Otrivine kullan sıkınca 5 dk sonra açılıyor sanki hiç grip değilmişsin gibi oluyor,üstelik burnun açıldıktan sonra temizleyebilirsin etkisi gitmez.7-8 saat etki süresi vardır.
  • vicks sür burnunun etrafına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasonex kısa sürede işe yaramaz, otrivine veya iliadin kullan
  • en hızlı etki edeni hangisidir arkadaşlar? şimdi eczaneye çıkıyorum herkes söyledi ama en hızlı etki lazım bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.