BU BUS'LARIN NERDEN DAHA SIK ÇIKTIĞINI BİLEN VARMI.YANİ HANGİ YARATIK.PLSS
bus ne abi ? :)
güzel soru kardeş.bus=Blessed Upgrade Scroll.ilgine teşekkürler
blessed upgrade scroll, her$eyden cikabilir. genelde cz'deki atross'tan cikar.
ya peki millet nası ve nerden 400 tane bulupta sata biliyo?adam sırf atross mu kesiyo?şimdiye kadar kesdiklerimizden, hiç çıkmadı.
Dupeliyorlar güzel kardeşim.
bus kalluganın yukarısındaki ağaclardan cıkdı gecen gün bana mrk ettim 2 dene kesem dedim bus düştü ilginç daha bugune kadar diğer tüm scroları cıkardım bus u cıkarmamışdım enteresan
20. kata inip bakmak lazım hala satıyor mu adam diye bi ara ordan daha ucuza alıyoduk
eğer orası yoksa dupedir
orda satılıyor ama ordaki fiyat maradondakinden sadece 100k flan az oysaki adamlar 2m satio busu pazarda o busları dupe paraların silindiğini bilidği için adamlar tüm parayı bus opal saphire cristal abys gibi şeyler aliorlar onları silmiolar genelde sonra satıp para yapiolar bazılarıda direk düpelior onlar silinior ama
muratallez cevabi vermi$ ztn, dupeliyor bus'lari. scroll'lari dupelemenin ayri bir yolu var sanirim.
quote:
Orjinalden alıntı: misery
muratallez cevabi vermi$ ztn, dupeliyor bus'lari. scroll'lari dupelemenin ayri bir yolu var sanirim.
ayrı bi yolu yok üst üste binen itemlar , yani pot,abyss,bus,holy water falan gibi itemlar dupe wipeda silinmiyor
iyi sağolun millet.cevap dupe yani :D
yaws kardsim bıktım dupeden ya gına geldi artık adamlar herseyi dupe liyo o dupe bu dupe biz ne lacaz ya adamalr utanmazsa su solucanlardan cıkan bişi vardı silk diye baslıyo silk bilmem ne onuda dupeliyecekler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme