Olimpia Serverında anvilin etrafında 1000 lerce bus satılıyor.Bunların cıktıgı yer neresı veya dupe mi cevap verırseniz sevinirim
czde beast ve blood lardan çıkıo dio millet ama çok kestim çıkmadı sorada org beni kesti ne alakası warsa neyse işte çıkmıo
Ben Punk buster dayken cardinal party sine girmiştim cz de her 15 kestiğimizden 1 tane rahat düşürüyorduk
o satanların bazıları dupe... bazıları ise zaten bol paraya sahip olan kişilerin abyssin 20. katından aldıkları (orda moradona göre biraz daha ucuz) ve moradonda charondan daha az bi miktara satan kişiler... ama siz siz olun genede almayın onlardan gidin charondan alın... ben ole yapıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: kurukelle
o satanların bazıları dupe... bazıları ise zaten bol paraya sahip olan kişilerin abyssin 20. katından aldıkları (orda moradona göre biraz daha ucuz) ve moradonda charondan daha az bi miktara satan kişiler... ama siz siz olun genede almayın onlardan gidin charondan alın... ben ole yapıyorum...
pazarda bole 999 tane gorupte ucuzmuz alıp bıraz daha pahalıya satarım deme kac tane banlanan oldu oyle kesınlıkle dupe cogu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme