Şimdi Ara

BUS SİMULATOR 2018 Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunun ana konusu yok sanırım, varsa silinebilir. Oyunu almayı düşünüyorum ama beklentileri karşılayan bir oyun olmadı sanırım.

Videolarına filan baktığımda sürüş fizikleri de güzel görünmüyor ama piyasada doğru düzgün oyun olmadığından insanlar mecburen bu oyuna yöneliyor.
    Bilet kesme, şehir, grafik olarak fena görünmüyor, otobüs çeşitliliği var, multiplayer özelliği de keyifli.
    Belki güncelleme, mod, dlc ile kendine gelir.
    Oyunu alan oynayanların yorumlarını bekliyoruz.

OMSI 2 ye başladım, sanırım oyun tamamlanmadan geliştirici ekip ayrılmış ve oyun ortada kalmış. Buna, zorluğuna ve o kadar eski olmasına rağmen çok çok iyi bir oyun.
    Gerçi fiyat olarak oldukça pahalı, dlc vs derken fiyatı 2000 liraya yaklaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Haziran 2018; 14:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu bu akşam alıp deneyeceğim, fazla beklentim yok, mod vs ile gerçekçi sürüş fizikleri, ses, skin gelirse oyunun gideri var gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf alırsam multiplayer için alırım eğlenceli gözüküyor.Diğer türlü otobüsler,sürüş filan dandik gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

Sırf alırsam multiplayer için alırım eğlenceli gözüküyor.Diğer türlü otobüsler,sürüş filan dandik gibi.
    Evet güya otobüs ama bir kalkışı, hızlanması var taksi gibi, 5 yıl önce çıkan omsi 2 oynuyorum, hepsinden daha güzel.

500-600 verip direksiyon alacaksın, oynadığın oyun bus simulator 18.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

Sırf alırsam multiplayer için alırım eğlenceli gözüküyor.Diğer türlü otobüsler,sürüş filan dandik gibi.
    Dün aldım oynadım, mobil oyun gibi, simülasyon ile alakası yok, beş para etmez bir oyun hocam, direk iade ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılara baktım haksızlık olmasın oyun güncellemelerle ilk çıktığından çok daha iyi. Belki konuya girip bakan olursa bir fikir olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Yazılara baktım haksızlık olmasın oyun güncellemelerle ilk çıktığından çok daha iyi. Belki konuya girip bakan olursa bir fikir olsun.
    Kesinlikle. İndirim zamanı kovalanıp alınabilir. Hatta multiplayer için bir konvoy iyi giderdi :) Oynamak isteyen olursa PM den iletişime geçebilirsiniz.
  • tsk reis .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hileci2020 -- 15 Eylül 2020; 14:22:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.