Şimdi Ara

butce 25-35 ama arac yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kendikendine

colt için 1 2 bilgi vereyim amt tiptronik şanzımanı mercedes üretimi son derece kaliteli bir şanzımandır.az miktar performansı törpüler ama colt hafif ve güçlü oluşuyla bu açığı kapatır. ayrıca 6 leri olduğu için şehir dışı uzun yolculuklarda 5litrenin altında tüketimleri görebilirsiniz. içi jazzla brlikte sınıfında en geniştir.

http://www.arabam.com/Test/Mitsubishi-Colt-Invite-AT/Detay-289843

buyrun coltun testi burada. siz de inceleyin. test tüketimi komik gelecek ama benzinli 95 hp tiptronik bir araçta 5.8 litre çıkmış. çoğu 1.6 dzelden bile düşük bir test tüketimi. bu yakıt değeri bile benzinli seven birsi için tercih sebebi olabilir. 315 ltrelik bagaj hacmide bu sınıf için yi sayılablir. 207 de 275 litre idi.

Jazz 40.000TL Colt 31.000TL arada çok ciddi fiyat farkı var,
    bayiye gidip inceliyeceğim
    Colt'un tek sorunu geri kaydırma önleme sistemi yok, ek olarak takılabilseydi en azından hiç düşünmezdim bile, tek aklıma takılan kısım o

• evet otomatiğinin tek eksiği o zaten. testi okuduysanız getrag şanzıman olduğunu ve kaliteli olduğunu söylüyor. el freni ile kullanılmalı yokuşlarda kalkarken yada zamanla alışıp kavramayı çabuk buldurmak gerekli ancak en garanti yolun servislerde el freni kullanmak olduğunu söylerler. kavramayı şanzımana buldurmak baskı balataya fazla yük bindirir. ama 8-9 bin tl farkta cidden b segmenti için büyük fark. ama bir gerçek varsa jazz da çok şık bir araç ;) hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdusss

Arkadaşlar teşekkürler,

Son durum,
    2. el istenmiyor,
    dizel arka plana düştü,
    Otomatik olması şart,

Bütçe 35, çok zorlanırsa 40,
    Colt'u detaylı incelemeye aldım Jazz'a da bakıyorum, Hondadır 3-5 fazla verelim Hondayı severim dedim ama 40.000 TL'ye ne park sensörü, ne kol dayama vb. var. Colt fiyat olarak çok uygun duruyor

şu anki kriterlerinize bakaraktan yeni bi öneri sunuyorum size! Skoda Fabia!

Ambiente Dinamik 1.2 TSI 105 HP DSG Tiptronik 40.000 TL! TSI motor performans olarak çok iyi! 105 beygir 175 nm tork(yeni jettadaki motorun aynısı)
    ESP+ASR yokuş kalkış desteği standart!fabia iç hacim genişliği olarak colt ve jazz ile yarışabilecek düzeyde geniş!bu sınıftaki en geniş araçlardan biri!DSG şanzıman bütün volkwagen modellerinde kullanılıyor!sarsıntısız geçişleriyle çok başarılı bi şanzıman olduğu söyleniyor!TSI motor yakıt açısından en ekonomik benzinli motor!bendede fabia var çok memunum!tavsiye ederim!bu arada colt satarken sizi zorlayabilir!

• önerdiğiniz araç iyi fakat colt satarken sizi zorlar demişiniz. zaten 8-9000 ucuza alacak. varsın 2. elde de 5000 tl ucuza satsın. 3000 karda demektir öyle değilm haksızmıyım sizce de ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendikendine

önerdiğiniz araç iyi fakat colt satarken sizi zorlar demişiniz. zaten 8-9000 ucuza alacak. varsın 2. elde de 5000 tl ucuza satsın. 3000 karda demektir öyle değilm haksızmıyım sizce de ???

evet haklısınız!ama 2. el değer kaybı mitsubishide biraz fazla!mitsubishiyi severim ama bu bi gerçek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 10 Eylül 2011; 23:30:47 >
  • Pofff
    ne kafa karisikligi
    yardimci olmaya calisan herkese cok tesekkurler
    tam bir modele odaklaniyorum aradan bir anda baska model cikiyor don basa :)
    skoda ya kabaca baktim tam donanimlisi 40.000tl colt degil ama jazz yerine ciddi alternatif. 1,2 motordan o kadar beygiri nasil cikarmislar ilginc. Skoda hakkimda tek suphem dogus otomotiv yani servisi olur, servisi nasil, pahalimi? Colt ile arasinda 10.000 tl fark var bu farka degermi diye bakacagim

bu arada 1993 yilinda 0km aldigimiz Toyotayi yeni sattik 180.000km de
    yani biz cok yol yapmiyoruz ve aldigimiz arabayi olene kadar kullaniyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yakıtı düşünmezseniz bütçeyide birazcık artırabilirseniz sıfır gibi astramızı verebiliriz size

http://forum.donanimhaber.com/m_52570612/mpage_1//tm.htm#52570612
  • quote:

Pofff
    ne kafa karisikligi
    skoda ya kabaca baktim tam donanimlisi 40.000tl colt degil ama jazz yerine ciddi alternatif. 1,2 motordan o kadar beygiri nasil cikarmislar ilginc. Skoda hakkimda tek suphem dogus otomotiv yani servisi olur, servisi nasil, pahalimi? Colt ile arasinda 10.000 tl fark var bu farka degermi diye bakacagim

skodaya doğuş otomotiv bakmıyor!yüce oto bakıyor!servisi pahalı değil!çok yol yapmıyorsanız TSı motor sizi memnun eder!yeni nesil bi motor.fabiayı uçurur!1.2 motorun vergi avantajıda var!

• quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

Pofff
    ne kafa karisikligi

skodaya doğuş otomotiv bakmıyor!yüce oto bakıyor!servisi pahalı değil!çok yol yapmıyorsanız TSı motor sizi memnun eder!yeni nesil bi motor.fabiayı uçurur!1.2 motorun vergi avantajıda var!

teşekkürler,
    Jazz'ı kesin eledim,
    Fiyat&performans en iyi Colt duruyor, 31.000Tl çok iyi fiyat
    ama Skoda'ya da gidip bakacağım bayi 37'ye falan inerse Skoda alırım

• rica ederim.en iyisi bayiye gidip inceleyin.pazarlık yapın!gidemediğiniz bayileride telfonla arayın.ciddi alıcı olduğunuzu hissettirin.bazı bayiler indirim konusunda daha esnek olabiliyo!birde araçları test edin!kağıt üzerinde iyi olan bi araba pratikte sizi memnun etmeyebilir.en iyisi inceleyip test etmek!
  • quote:

Pofff
    ne kafa karisikligi

işte buna gülüyorum bende nerden bu kadar çabuk anlaştık diyorum :)))
    bizde 2000 yılında aldığımız corollayı 11 yıldır kullanıyoruz. sizin yolundayız ben değiştirelim diyorum babam ben 10 sene daha binerim diyor. bizim otomobilde 85000 km de. çok şükür 11 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. 11 milyara almıştık aracı 8000 i peşin kalanı 500 500 6 taksit.. hala satış makbuzları duruyor. zaman çabuk geçmiş. uzun yıllar kullanacaksan colt a yönel bence. kendini ispatlamış sorunsuz bir otomobil.cebinde kalan 8-9000 tl ilede en az yakıtı tüketerek geniş ve sorunsuz bir araca binmenin keyfini sür. bu 18 yıl corollaya binmişin colt a da 8 yıl binsen sorunsuz eminim 2.el gram umrunda olmaz cebinde kalan 9000e sevinrsin sadece.mesela gli xei corollalar benmkinden pahalı sırf piyasası var diye. ama iyimi değil. aracın ismine yada piyasasına değil işini ne kadar doğru yaptığına para veririm ben.
    biz aracı alacağımızda astra alacaktık 12500 e borçlanıp. ama corolla ildık. biz aldıktan 2-3 yıl sonra dayım 1.4 astra aldı. lpg liydi 3 kez benzin pompası değişti 2 kez hararet problemi yaşadı. bizse daha en ufak bir problem yaşamadık. bastımmıda dayım tozlarımı bile göremiyor :DDDDD sorunsuzluk gerçekten satıcı olmayan kullanıcı olarak uzun yıllar binecek kişilerin ilk sıralamadaki kriteri olmalı bence.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.