Şimdi Ara

Bütçe 5000 tl görüşlerinizi bekliyorum (oyun-mühendislik) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Açıkçası 5-6 yıl kullanmam gerek minimum. 2700u+rx560 düşünme nedenim biraz da f/p ürünü almak. i5+1050ti ya verilecek parayla 256gb ssd +8gb ram ve belki win10 da ekleyebilirim amd li paketin içine. Beni asıl ikileme düşüren bir konu da bu. I5+gtx1050 ti+8gb ram vs ryzen 2700uh+rx560 +16gb ram+ 256gb ssd + win10 kıyaslaması da yaparsanız sevinirim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saguragihanamichi

Açıkçası 5-6 yıl kullanmam gerek minimum. 2700u+rx560 düşünme nedenim biraz da f/p ürünü almak. i5+1050ti ya verilecek parayla 256gb ssd +8gb ram ve belki win10 da ekleyebilirim amd li paketin içine. Beni asıl ikileme düşüren bir konu da bu. I5+gtx1050 ti+8gb ram vs ryzen 2700uh+rx560 +16gb ram+ 256gb ssd + win10 kıyaslaması da yaparsanız sevinirim hocam

Açıkçası ikisi arasında bir tek ssd eksiği var.Eğer 16 gb İntel versiyonunu düşünüyorsanız,Garip bir şekilde intel versiyonu 100 lira daha ucuz.SSD konusunu çok düşünmeyin,onu sonradan bütçenizle upgrade edersiniz.Burada ancak şu yorumu yapabilirim salt oyun oynanacaksa ( özellikle önümüzde ki 1 sene içinde ) intel+1050ti.Aynı zamanda mühendislik,render,grafik işlemleri gibi işlemlerde yoğun olarak yapılacaksa amd versiyonu.Yine dediğim gibi soğutma konusu sizin için çok çok önemli bir unsur ise Amd versiyonunu tercih ediniz.( düşük güç tüketimi,yüksek performans )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.