Şimdi Ara

Bütçe 6bin tl. Toplama bilgisayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neden z170?

Arkadaşlar lütfen OC yapmayacagını söylemesine rağmen sürekli Z170 6700K 6600K işlemcileri yazmışsınız.
  • oraykt kullanıcısına yanıt
    B150'ler 95$ seviyesinde (HD3 vs). 128$'a Z170 HD3P alınabiliyor ve bütçe de müsaitken Z170 öneririm. 114$ fiyatıyla MSI Z170A-Pro da tercih edilebilir.
    Konu sahibi diğer tavsiyelerdeki B150 anakartlardan birini de seçebilir elbette. Giga B150-HD3 ile fiyatı 6017TL'ye indirebilir, USB Type C ve USB 3.1 Type A konnektörleri kullanılmayacaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 31 Temmuz 2016; 4:41:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firienholt

B150'ler 95$ seviyesinde (HD3 vs). 128$'a Z170 HD3P alınabiliyor ve bütçe de müsaitken Z170 öneririm. 114$ fiyatıyla MSI Z170A-Pro da tercih edilebilir.
    Konu sahibi diğer tavsiyelerdeki B150 anakartlardan birini de seçebilir elbette. Giga B150-HD3 ile fiyatı 6017TL'ye indirebilir, USB Type C ve USB 3.1 Type A konnektörleri kullanılmayacaksa.

OC yapmaya karar verdim. Ve bütçeyi gördüm artırıyorum :D.

Yatırım mahiyetinde bir pc yapmaya karar verdim. Artık sigorta falan da yaparım :D

Şöyle düşünüyorum ne dersiniz ? Bütçe 6bin tl. Toplama bilgisayar
     Bütçe 6bin tl. Toplama bilgisayar

• KARAMAMO K kullanıcısına yanıt
    Alabiliyorsan güzel bir kasa olmuş 10bin için sana kasa önerim değişir 6 bin için zalman al dedim ama 10 bin diyorsan evladiyelik olsun diyorsan

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastercase-5-usb30x-2-midt-atx-moduler-siyah-kasa.html

mastercase pro sunu bulabiliyorsan al verim.
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet topladım ekranla beraber yaklaşık 10bin tuttu. Ama torrent açamıyorum. Birazdan onunla ilgili forum konusu açacağım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.