Şimdi Ara

Bütçe 80.000 / sedan ikinci el (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    a5 hakkında kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler, ben s80 konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Bir müddet kullandığım s80, 2.4 D5 full modeliydi. Araçta beklenilenin çok üzerinde ince detaylar mevcut. Araç 4x4 awd 2400cc 185hp ve 400nm torka sahipti. Zaten yol tutuş konusunda üstün olan volvonun bir de 4x4 versiyonunu denemenizi öneririm. Bahsettiğim kombinasyon bence s80 e en çok yakışanı. 0'dan limitör devreye giren son hıza kadar kendinizi güvende hissediyorsunuz. En dik yokuşlarda dahi stabil ikerleyebilmekte. Eğer s80 düşünürseniz full paket olmasına dikkat edin. Çarpışma uyarısından, radarlı öndeki aracı takip edebilen hız sabitleyiciye kadar tüm güvenlik donanımları mevcut. Yakıt olarak da oldukça iyi, şehir içi agresif kullanımda 9 lt civarı gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

a5 hakkında kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler, ben s80 konusunda yardımcı olmaya çalışabilirim. Bir müddet kullandığım s80, 2.4 D5 full modeliydi. Araçta beklenilenin çok üzerinde ince detaylar mevcut. Araç 4x4 awd 2400cc 185hp ve 400nm torka sahipti. Zaten yol tutuş konusunda üstün olan volvonun bir de 4x4 versiyonunu denemenizi öneririm. Bahsettiğim kombinasyon bence s80 e en çok yakışanı. 0'dan limitör devreye giren son hıza kadar kendinizi güvende hissediyorsunuz. En dik yokuşlarda dahi stabil ikerleyebilmekte. Eğer s80 düşünürseniz full paket olmasına dikkat edin. Çarpışma uyarısından, radarlı öndeki aracı takip edebilen hız sabitleyiciye kadar tüm güvenlik donanımları mevcut. Yakıt olarak da oldukça iyi, şehir içi agresif kullanımda 9 lt civarı gösteriyor.

9 litre mazot ile mı yakıyor ?
    80000 e o modellerde dizel almak mümkün degil sanırım ...
    Siz suan kullanıyor musunuz bu aracı

• 2.0 dizel sellecktive Mondeo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizhy kullanıcısına yanıt
    Evet, bahsettiğimiz yakıt türü mazot, şehir içi 9 lt civarı. Şuanda maalesef kullanmıyorum. Zaten çok fazla yok bulunmuyor 4x4, araştırmak lazım.
  • Bir tanıdığım,2008 model Audi A6 aldı 80 bine.Gri renkli motoru 2.0 TDI.Kilometre ve hasar durumu hakkında bilgim yok.
  • Sıfır km bi Superb 1.6 tdi dsg ya da passat hiç fena olmaz bence. 2.0 tdi da olabilir

• Ben olsam Evo alırım

Ciddi olmak gerekirse volvo s80 önerimdir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.