Şimdi Ara

Bütçem 1000-1500 tl arası. bir laptop istiyorum. LÜTFEN YARDIMM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç mi hiç anlamıyorum bu bilgisayar işlerinden.. bana bu fiyat aralığında iyi bir laptop önerebilirmisiniz ? bide en iyi laptop markaları neler ? çok özellikli bişey istemiyorum oyun ve ağır programlar yüklemeyeceğim. hani normal pc programları falan yüklerim. ufak tefek fotoğraf programları ve microsoft office falan. bana böyle güzel hızlı kaliteli işe yarar bişey en ufak programda kasmayacak iyi bir laptop önerebilir misiniz ?

• lenovo pişmanliktir almayin wifi ve menteşe buna ilave kötü teknik servis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usta0037

lenovo pişmanliktir almayin wifi ve menteşe buna ilave kötü teknik servis

hocam bir markayı genelleyerek kötülemek bana çok doğru gelmiyor, size ya da bir arkadaşınıza sorunlu bilgisayar denk gelmiş olabilir ama lenovonun bütün bilgisayarları da mı kötü şimdi? ben de dün lenovo v580c aldım şimdilik gayet güzel ilerde ne olur bilemem ama bir markanın tüm ürünlerini kötülemek biraz haksızlık gibi geldi bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirlii -- 21 Aralık 2013; 13:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

quote:

hocam bir markayı genelleyerek kötülemek bana çok doğru gelmiyor, size ya da bir arkadaşınıza sorunlu bilgisayar denk gelmiş olabilir ama lenovonun bütün bilgisayarları da mı kötü şimdi? ben de dün lenovo v580c aldım şimdilik gayet güzel ilerde ne olur bilemem ama bir markanın tüm ürünlerini kötülemek biraz haksızlık gibi geldi bana..

hocam öncelikle cihazınız hayirli olsun inşallah servisi ile işiniz olmadan kullanır gidersiniz
    elbette bir markayı birkaç model yüzünden kötülemek dogru degil ben z580 -z585 v570 c g580 leri kullandım bende lenovo severdim taki bir yıllık cihazımda 4 tane arıza çıkarana kadar ve tabiki teknikservis bir şarj jakı için 206 lira isteyene kadar ee haliyle bukadar sıkıntıdan sonra. ister istemez kötülüyor insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

hocam öncelikle cihazınız hayirli olsun inşallah servisi ile işiniz olmadan kullanır gidersiniz
    elbette bir markayı birkaç model yüzünden kötülemek dogru degil ben z580 -z585 v570 c g580 leri kullandım bende lenovo severdim taki bir yıllık cihazımda 4 tane arıza çıkarana kadar ve tabiki teknikservis bir şarj jakı için 206 lira isteyene kadar ee haliyle bukadar sıkıntıdan sonra. ister istemez kötülüyor insan

eyw saolsın.. ya sen de haklısın tabi o kadar para veriyoruz bilgisayar problemli olunca insanın canı sıkılıyor haliyle.. 4-5 tane kullanıp sadece 1 tane problemli çıkmış sende o zaman.. elektronik işi biraz da şans olayı bence ama tabi 5 tanesinden 1 arızalı çıkması da kabul edilir birşey değil ama çıkıyor işte hangi markaya gidersen git mutlaka birileri dertli bu durumlardan.. burda satış sonrası hizmet ve teknik servis olayı çok önemli işte.. bilmiyorum lenovo bu konularda ne kadar iyi, inşallah işimiz onlara düşmez, düşerse de görcez bakalım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyw saolsın.. ya sen de haklısın tabi o kadar para veriyoruz bilgisayar problemli olunca insanın canı sıkılıyor haliyle.. 4-5 tane kullanıp sadece 1 tane problemli çıkmış sende o zaman.. elektronik işi biraz da şans olayı bence ama tabi 5 tanesinden 1 arızalı çıkması da kabul edilir birşey değil ama çıkıyor işte hangi markaya gidersen git mutlaka birileri dertli bu durumlardan.. burda satış sonrası hizmet ve teknik servis olayı çok önemli işte.. bilmiyorum lenovo bu konularda ne kadar iyi, inşallah işimiz onlara düşmez, düşerse de görcez bakalım..

hocam kullandıklarımın genelinde vardı zaten z585 amd idi aldım 3 gün kadar kurcaladım iade ettim saydıgım sıkıntılara ilaveten birde ikide bir usb aygıtını tanımadı hatası veriyordu usb porları boş oldugu halde bu hatayı veriyordu güncelleme filan yaptım ama nfile işe yaramadı bende idade etmiştim almadan önce araştırmışısındır zaten kapak menteşesi ve wi-fi kronik hastalıkları sadece v570c de sorun çıkmadı oda zaten belki hafda bir kullanılıyor pc depodan kardeşim almıştı onunda sıkıntısı içi açılmış olmasıydı ama sagolsun pcdepo sizin içini açmadıgınızı nereden bilicez dedi bu lafdan sonra zaten yapacak bir şey kalmadı ki kardeşim kargoya güvenmeyip gidip elden teslim almıştı başına bir sıkıntı gelmesin diye sineye çekip kullanıyor kardeşim seninde içini karatım kusura bakma lenovo da sorun yaşamadıgım ilk notebookum t4500 idi oda zaten uzun vadeli olmadı 6 ay kadar anca kullandım sattım gitti
    inşALLAH servisi ile işin olmaz güle güle kullanırsın n...let bir servisi var sanki karşında robot var aynı şeyleri tekrarlıyorlar soruna cevap alamıyorsun ne desen tama diyip başka başka şeyler anlatıyorlar en güzeli dell şimdi dell bakıyorum ama fiyatları dolar kurundan dolayı resmen uçmuş begenmeyip almadıgım deller şimdi 1500 200 tl olmuş hayırlısı bakalım mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler inşALLAH

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.