ilk charı alırım hemen elden yada havale ile olabılır kesın alıcıyım Ankaradayım
güzel cahrlar hel ele lki
msn adresimi isteyenlere gönderdim. gereksiz kişilerin eklememesi nedeniyle burada paylaşmak istemiyorum. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
alıcam diyorum msn ver diyorum mesajdan acele lazım sonuncusu
44 lvlik charı alam msn ne ?
full str cleric mi?
quote:
Orjinalden alıntı: Yokistant
full str cleric mi?
ehehe o warior aaslıdada farmı biraz eksik :D
hadi ecil ekle beni bu gün bile gönderirim parayı hadi
1. Char olmazsa başka charda olabilir olympus'ta olan. önemli olan olympus'da olması. Bu arada bana da msn'ini yollayabilirmisin
quote:
Orjinalden alıntı: Cleric2
* CosToMiZe - Athens * Build Bilgisi : Full Int Spear * Hemen Al : 15 Ytl * Notlar : Char itemsizdir.
İlgilenen herkese teşekkür ederim bu char satılmıştır.
quote:
quote:
* CosToMiZe - Athens * Build Bilgisi : Full Int Spear * Hemen Al : 15 Ytl * Notlar : Char itemsizdir.
ben aldım ama daha oyuna giremedim cevapım sonra verilecektir! edit : sorun çıkmaz herqlde saol denicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CaPs_L00k_ -- 9 Şubat 2008; 14:27:53 >
quote:
Orjinalden alıntı: _CaPs_L00k_
quote:
quote:
ben aldım ama daha oyuna giremedim cevapım sonra verilecektir! edit : sorun çıkmaz herqlde saol denicem
kardeşim aldığın çarı bana satsana nolur be
glavie charı da ben aldım bir problem olmadı güvenebilirsiniz
* akbenizler - Rome *Build bilgisi : Str -Glavie * Ödeme Opsiyonu : Ytl * Hemen Al : 15 Ylt Charecter itemsizdir. 2 mil gold verdim.
char satılmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleric2 -- 9 Şubat 2008; 17:17:52 >
Uplamalarınızı forumu temiz tutmak açısından günde bir kere yapınız.
quote:
Orjinalden alıntı: Flara
Uplamalarınızı forumu temiz tutmak açısından günde bir kere yapınız.
sildiğin iyi oldu. Gereksiz msjlar kalabalık gösteriyor. Ama arada bir up lamak grekiyor. Uyarını dikkate alıcam.
*Tr_NukeRr_Tr - Rome * Build bilgisi : Full int - sword- shield *Hemen Al : 15Ytl *Notlar : Char itemsizdir. İçinde 2 mil bırakıcam.
Char satılmıştır. Herkese teşekkürler.
Arkadaşlar Rome'daki 38 LvL Nukeri Ben Aldım.Hiçbir Sorun Olmadı Zaten Siz Sorun Çıkarmazsanız Bişey Olmaz.Arkadaş Güvenilir ve Birşey Olursa Yardımcı Oluyor. Herkeze İyi Oyunlar İyi Satışlar.