Şimdi Ara

Butik İsmi Arıyoruz ( 30 $ lık Steam Oyun Ödüllü ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
402
Cevap
3
Favori
59.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çekilişe katılmak istiyorum

cidden öneri yapıp şansımı denemek için girmiştim ancak benim fikirlerime yakın öneriler yapılmış zaten. renkli butik tarzı mavi butik kırmızı butik falan gibi bişeyler gelmişti aklıma. veya ne biliyim kırmızı çanta vs.

bitikbutik.com da hoşuma gitti.

karar vermenize yardımcı olmak adına konuya yazılan hoşuma giden isimler bunlar şahsım adına.

edit: Butiktak da güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slp -- 6 Ağustos 2014; 19:44:51 >
  • Buy-Tik
  • butik matik olsun
  • butikla da olabilir.
  • KaraButik ingilizce istiyosan Boutique in Black

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butiktak
  • Quality boutique veya Quality butik

Kaliteli butik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butiknova.com(butik galaksisi gibi)
    Butikyum.com
    Butikada.com
    Butikcim.com
    Butikle.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tik Butik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ysgramor

Butik TAK! hem indirim yaptıkça tik tak saat sesi üzerinden ilerlersiniz örneğin "Tik! Tak! Tik! Tak! Zaman daralıyor, indirimleri kaçırma!" gibisinden hem de madem bayan ayakkabı aksesuar gibi şeyler içeriyor, takı takmak söz öbeğindeki takmak fiilinin kökün de çağrıştırır.

O kadar işsizim ki size paint ve laptopun dokunmatik faresiyle logo bile yaptım
     Butik İsmi Arıyoruz ( 30 $ lık Steam Oyun Ödüllü )

Edit: Bi tane daha geldi aklıma şu nasıl: İşte BUtik, logosu da şöyle bişi olsun mesela. Bu arada logodaki o şey kadın eli, yüzük bilezik falan var elinde Bu yu işaret ediyorSüper resim yeteneğimi konuşturdum yine

Adam uğraşmış.

• Butikçinizim.com

Butikizm.com
  • quote:

Butik TAK! hem indirim yaptıkça tik tak saat sesi üzerinden ilerlersiniz örneğin "Tik! Tak! Tik! Tak! Zaman daralıyor, indirimleri kaçırma!" gibisinden hem de madem bayan ayakkabı aksesuar gibi şeyler içeriyor, takı takmak söz öbeğindeki takmak fiilinin kökün de çağrıştırır.

Ulan sana bakmadan yazdım

• Le Boutiqe

• Otik değil Butik
  • Bu'tikim var
    Ve ya
    Bu'tikimi ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BosİslerGenelMuduru -- 6 Ağustos 2014; 20:08:26 >
  • RİVA BUTİK

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Edit: Bi tane daha geldi aklıma şu nasıl: İşte BUtik, logosu da şöyle bişi olsun mesela. Bu arada logodaki o şey kadın eli, yüzük bilezik falan var elinde Bu yu işaret ediyorSüper resim yeteneğimi konuşturdum yine

:DD woww kardeş sen baya baya uğraşmışssın ya sırf bu uğraşın için bile bir ödül hak ediyorsun csgo oynuyorsan item atmak isterim sana ;) ikrin hoşumada gitti haberleşicez seninle :)

• Butik Dünyası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

Kutadgu Butik

Bkz. Kutadgu Bilig

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.