verilen linklerin hepsini indirdim. İndirmek icin buyrun denilen linkleti dosyayı Gba bios daki dosyayı ve QT yi telefonun hafızasında emulator diye klasor acıp ıcıne yukledım. Ayrıca Roms diye klasor acıp ıcıne oyunları attım. ilk iki dosya telefondan baktıgında ? olarak gozukuyor. QT programını kurdum yukledi fakat nereye kuruyor hangi kısa yolla kuruyor bulamadım. uygulamaların icinde yok. Ne yapmam gerek ?
ben klasör vs oluşturmadım.oluşturmak gerekiyor mu?
nereye attın oyleyse dosyaları ?
bilgisayardan bluetooh ile gönderdim mesaj olarak. klasöre atın yazısını ben görmedim.atmamız gerekiyor mu?
Usb kablosuyla yuklesen daha rahat olurdu neyse sorun klasor degil. QT progrmını ınstall dıyorum sonrasında nereye yukluyor programı nerden acıyorum ki biosu gostereyım
quote:
Orijinalden alıntı: soneday
MameXM 1.03.182 by soneday
e/mame/roms içine oyunlarımızı zip'leyerek atıyoruz setting/global/compat.flag bunu (on)yapıp okeyleyin
sadece burda yazıyor ve sanırsam benim sorunumla alakalı değil
quote:
Orijinalden alıntı: kes123kin
Usb kablosuyla yuklesen daha rahat olurdu neyse sorun klasor degil. QT progrmını ınstall dıyorum sonrasında nereye yukluyor programı nerden acıyorum ki biosu gostereyım
Qt bir veritabanı gibi birşeydir,Qt olmadan Gpsp,Antsnes yada Gnuboy gibi emulatörler çalışmaz..Qt'yi yükledikten sonra gpsp'yide yüklemen gerekiyor Biosu indirdikten sonra bulabileceğin bir yere gel. Gpsp'yi aç,File-> Bios'a gel bios'u seç.
quote:
Orijinalden alıntı: RM36CB
bilgisayardan bluetooh ile gönderdim mesaj olarak. klasöre atın yazısını ben görmedim.atmamız gerekiyor mu?
Oyunları mesajlardan okumaz dostum Bi klasöre atıcaksın,klasör adı türkçe karakter ve boşluk içermeyecek. Şöyle olabilir,örnek; E:/Oyunlar/Roms/Gba gibi
quote:
Orijinalden alıntı: RM36CB
ben klasör vs oluşturmadım.oluşturmak gerekiyor mu?
Oyunları mesajlardan okumaz dostum Bi klasöre atıcaksın,klasör adı türkçe karakter ve boşluk içermeyecek. Şöyle olabilir,örnek; E:/Oyunlar/Roms/Gba gibi
verilen linklerin hepsini indirdim. İndirmek icin buyrun denilen linkleti dosyayı Gba bios daki dosyayı ve QT yi telefonun hafızasında emulator diye klasor acıp ıcıne yukledım. Ayrıca Roms diye klasor acıp ıcıne oyunları attım. ilk iki dosya telefondan baktıgında ? olarak gozukuyor. QT programını kurdum yukledi fakat nereye kuruyor hangi kısa yolla kuruyor bulamadım. uygulamaların icinde yok. Ne yapmam gerek ?
bios'a birşey yapmana gerek yok... uzantısı .bin olacak bios'u direk olarak hafıza kartına bulabileceğin bir yere at,,,,gpsp'yi aç File->Bios'a gelip,o bios'u seç Sonra load rom'dan oyunu seç oyna
Oyunu seçtikten sonra açılmazsa o şekilde programı kapat sonra birdaha aç oyunu aynı şekilde açmaya çalış. Bende o şekilde yapınca çalışıyor.
burda bios linki olarak yanlış link verilmemiş mi? zaten bios olarak seçemiyorsun bu linktekini. diğeri gba biosu seçiyorum bende. load romda tekken oyununu tekken.zip olarak değiştirdim(sadece tekken yazınca görmüyor)sonrasında emülatör oyunu görüyor.oyunu başlatıyorum siyah ekran geliyor ancak oyun bir türlü başlamıyor.gene oynayamadım