bende o le tw çekip yatırıyodum ama suan onları tw de kesmiyo giant ii fikir
provoke 30 lwlda açılsın koxpçuların yanına gideriz provoke çakarız 18k exp giderbizden onlardan 1million
ohhh iyi olmuşş
helal
beter olsunlar bi dahaki sefer 60 ol eslanddakilerine dread mare çek
helal olsun.eline ne geçti diyenlerde saçma saçma konuşmasın.belki koxpu böyle bitiremeyiz ama buda bir intikam.artık kasılacak yer kalmadı.ben de her defa girdiğimde gidip tw cekiyorum.ve süper oluyo.yatsınlar.onlar kursun ben çekecem ve cekmektende bıkmayacam.STOP KOXP
Bende koxper'ım hp ayarlarını yaptıktan sonra tınlamıyor artık ister tw ister dm
quote:
Orjinalden alıntı: THEKiNGFiGHTER
beter olsunlar bi dahaki sefer 60 ol eslanddakilerine dread mare çek
ztn o adam benim asıl adam değil asıl adamımla çekcem ben eslantta dm değil trol captain falan çekcem :D
quote:
Orjinalden alıntı: calebkan
eee ne oluyor yani..cok buyuk bırsey mı yaptın..yazık hala boyle bos ıslerle ugrasanlar var demek..ne oldu adamı yatırdın duzeldı mı hersey..adam sen yatırdın dıye koxp u acmayacak mı bır daha..ya da ne oldu elıne ne gectı emın ol yattıgında gıden exp ın 2 katını yarım saatte kasar merak etme sende yattıgınla kalırsın..
kardeşim ben bi kere çekmedim 2-3 saat boyunca ççektim hemde artık beni gören firekt town çekio acaba arkasında tw varmı die inş bir gün sende olursun görürsün
quote:
Orjinalden alıntı: TechN9ne
abim zaten lvl 29 sun nolcak ki ölsen eline saglik guzel olmus hangi server??
manes
ii yapamışsın
sana
quote:
Orjinalden alıntı: DuTy_Shadow
quote:
Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu
Zaten böle bir topic açmışsın neden onun altına yazmıyorsun ve yeniden topic açıyorsun
+1 POST KASIODUR ARKADAS ZATEN TOPIGIN WAR ORDAN DEWAM ETSEYDİN..
lan post neden kasıyım orda resim çok aşaılardaydı kimse görmemiiş gördüün gibi
quote:
Orjinalden alıntı: major24
yaratık çekmek için kospa gerek yok ki :D eline en dandik oku alsan light feet le koşsan iş tamam :D
light feet yok 29 lvlim görmüonmu?
quote:
Orjinalden alıntı: FuzzyLogic90
Bende koxper'ım hp ayarlarını yaptıktan sonra tınlamıyor artık ister tw ister dm
istersen deniyelim?
evet beyler şimdiki görevim spoilere koxp kuranlara tw çekmek:D inş ALLAH yüzümü kara çıkarmaz:D