Bildirim
Bütün programlar bilinmeyen uygulama oldu acil yardım!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence iyi bi virüs bulaşmış bilgisayarına exeleri silmiş nod32 ve ad-aware ile tarama yap ama programlarını yeniden kurman gerekecek kolay gelsin! -
Sisteme güvenli kipte admin hesabından girmeyi dene, ve yeni bir kullanıcı yarat
bu kulanıcı hesbaı ile tekrar güvenli kipte sisteme giriş yaparak tarama işlemini gerçekleştir
aynı sorun bendede olmuştu, lakin virüs bulaşmmaıştı, yeni bir kullanıc yaratarak sorunu çözdüm bu yolla -
Aşağı yukarı aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Bilgisayar exe uzantısını tanımıyordu. Registry'den exe uzantısnın kaydının silindiğini tahmin edip başka bir bilgisayardaki Windows'un registry kaydından exe uzantılarının olduğu bölümü kaydedip benim bilgisayarda çalştırdım. Sorun düzeldi. Eğer sorunun bu şekildeyse registry kaydını yollayabilirim. -
arkadaşlar güvenli modda admin panelinden girdim. fakat kullanıcı hesaplarına giremioyorum. bu registry deki dosyalar için arkadaşa özel msj attım. başka fikri olan var mı? -
Dosyayı yolladım. Umarım işine yarar. Hadi kolay gelsin.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- windows pin unuttum
- kapsayıcıdaki nesneler numaralandırılamadı
- bilgisayar açılırken kapanıyor tekrar açılıyor
- iso dosyası nedir
- komut istemi
- ekran videosu alma
- biosa nasıl girilir windows 10
- 0xc00007b hatası çözümü
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X