quote:Orjinalden alıntı: nolamaz seçil bapıyon /> hiç selam da vermiyon nerelerdesin şuan stajdayım son stajım işte...bide bıraktım artık net alemini yaa kızgınım herşeyeAma bi yandanda çok özledim hepinizi
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: nolamaz seçil bapıyon /> hiç selam da vermiyon nerelerdesin şuan stajdayım son stajım işte...bide bıraktım artık net alemini yaa kızgınım herşeyeAma bi yandanda çok özledim hepinizi kızgın mısın herşeye
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: nolamaz seçil bapıyon /> hiç selam da vermiyon nerelerdesin şuan stajdayım son stajım işte...bide bıraktım artık net alemini yaa kızgınım herşeyeAma bi yandanda çok özledim hepinizi kızgın mısın herşeye evet aynen öyle canım...Neyse boşver birazdan çıkıcam netten ama akşam tekrar girmeye çalışıcam umarım herkes burda olur..yani bütün TURUNCU lar
hoşbulduk arkadaşlar...yalnız bir problem var nick ten tam hatırlamıyorum herkesi üzgünüm unutkanlık başladııııııııı
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: nolamaz quote:Orjinalden alıntı: s.recelar quote:Orjinalden alıntı: nolamaz seçil bapıyon /> hiç selam da vermiyon nerelerdesin şuan stajdayım son stajım işte...bide bıraktım artık net alemini yaa kızgınım herşeyeAma bi yandanda çok özledim hepinizi kızgın mısın herşeye evet aynen öyle canım...Neyse boşver birazdan çıkıcam netten ama akşam tekrar girmeye çalışıcam umarım herkes burda olur..yani bütün TURUNCU lar peki />
quote:Orjinalden alıntı: s.recelar hoşbulduk arkadaşlar...yalnız bir problem var nick ten tam hatırlamıyorum herkesi üzgünüm unutkanlık başladııııııııı Aaa! Beni hatırlamadın mı kıs? En yakın arkadaşın.
eniştemi kaldı kardeş zuhahaha yazlımcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı fake enişteeeeeeeeeeeeee
seçilhttp://forum.donanimhaber.com/m_9319008/mpage_1/key_recelar/tm.htm hatırlıyon mu burayı bi zortlatsana
quote:Orjinalden alıntı: nolamaz seçilhttp://forum.donanimhaber.com/m_9319008/mpage_1/key_recelar/tm.htm hatırlıyon mu burayı bi zortlatsana yuppiiiiiiiiiiiii
quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online gözüm bi yerden ısırıyor ama çıkaramadım kendimi hatırlatammı