Şimdi Ara

Buxcraft yatırım yapmadan reklamlara tıklayarak para kazanın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğu kişi duymuştur ptc sitelerini (Paid to click)
    Anlıyacağımız üzere tıklama başına ödeme getiren siteler diyince aklımıza:
    Neobux,clixsense veya bux.to gibi siteler gelmekte
    Fakat bunlar ciddi yatırımlar istemektedir...
    Size tanıtacağım site (daha üye olalı 1-2 hafta oldu :) ) yatırım vs yapmadan 12$ kazandım :D :D
    Öyle tıklayarak vs değil.Sosyal hayatta forumlarda elde ettiğim referral sayesinde

Hmm peki bunu nasıl yaparız ?
    Sitenin size vericeği linkten başkalarını üye yapıcaksınız ve o her tıkladığında %50sini siz alacaksınız
    %50sini alacaksınız derken kazandığı para eksilmiyecek size ek olarak gelicektir
    Neyse eğerki ben sosyal hayatta,forumlarda veya sitelerde bir elimi atsam herkes koşar derseniz öneririm :)
    Bu siteye yatırım yapmanızı önermem eğer direct referralleriniz yüksek ise o zaman yükseltin

Sitemizin ismi buxcraft hoş bir site scriptine sahip
    Öyle 50 tane reklam çıkıyor bi tanesi 1 centin 20 de veya 10da biri felan değil
    Bu sitenin genellikle +5 reklamı oluyor her reklam 1 cent
    2$ minimum ödemeye sahip vs paypal alertpaydan ödeme yapıyor :)
    Yani uğraş gerektirmeyen refiniz var ise günlük az miktarda kazanç sağlayabiliriz :)
    Pekala şimdi benim istatistiklerim:
    33 adet direct referalim var 13 kişi düzenli olarak tıklayıcı :)
    3 adet rented (kiralık) refim var bunlarda 1 tanesi düzenli tıklayıcı
    Günlük kazancım 50 cent civarı ki eğer bazı bu siteyi kullananlar var 400-500 direct refli onlar işte çalışmayıp evde yatıyorlar :D
    Hmm peki bu site güvenlimi?
    Size ilk aldığım paypaldan ödemeyi göstereceğim (miktarı düşük söylediğim gibi ilk ödeme :) )
     Buxcraft yatırım yapmadan reklamlara tıklayarak para kazanın

Neyse ben bu işle ilgilenirim diyorsan seni benim linkimden kayıt ettirmeyi isterim :) konuyu açana tşk etmek ve başka ülkedeki kişilere kiralık ref olmam diyorsan refli linkimden tıklayabilirsiniz :)
    Arkadaşlar herhangi bir sorunuz olursa mümkün olduğunca cevaplamaya çalışırım
    Bu arada link :)
    Buraya tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tykoking5434 -- 23 Mayıs 2012; 17:21:36 >

• merhaba..
    bende onlarla birkaç gündür uğraşıyorum ama tam net bişey geçmedi elime..
    piyasada dolaşan o kadar çok yalan site varki...bikaç tanesine üye oldum ama hala ne bildiri nede başka bişey geldi...beklemedeyim..güvendiğin bi site söyleyebilirmisin??bir tanesi bu çok metheden var
  • Merhaba arkadaşlar

Bu konuda en güvenilir sitelerden biri de probux. Kesinlikle sahtekarlık yok, ödeme yapıyorlar. Tabi kazanmak için sadece reklamlara tıklamak yetmiyor diğer sitelerde de olduğu gibi. Reklamlara tıklamanın günlük getirisi en fazla 5-6 cent oluyor. Kazanmak için rental referrals satın almak gerekiyor, ben 10$ lık satın aldım. 1 rental referral 0.20 $, yani 50 tane alabildim. 15 günde bakiyem 7.5 dolar oldu ve ödeme talep ettim. Paypall hesabına anında yansıyor paranız. Rental Referral larınızın her iki tıklamasına karşı 1 cent kazanıyorsunuz. Günde ortalama 90-100 tıklama olduğu sürece kazançlı çıkıyorsunuz. Tabi çok küçük bir meblağ oluyor bu para. Ama daha fazla rental satın alarak kazancınızı arttırabilirsiniz. Eğer katılmayı düşünürseniz benim linkimle kayıt olursanız çok sevinirim. Linkim burada :http://www.probux.com/?r=7tamer7

Bol kazançlar arkadaşlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.