Şimdi Ara

Buy merchanttan hack yedik iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +2 Reb CHD satıyordum. Biri şurda alıyorlar dedi gitti m baktım adam 5 gb den buy kurmus rpr yaptım geldim.
    Sonra tekrar baktım acaba değiştirdimi diye fiyatını yine aynı olduğunu gördüm. Sattık ama alamadık parayı gitti 4 gb lik item ama bu bana ders oldu.
    Nasıl böyle bir zokayı yuttum anlamadım. 1 hafta öncede +8 shard için yapmaya çalışmışlardı ama yapamamışlardı.
    Pm atıp sövdüm adama Bana dediği hep benmi Hack yiyeceğim ulan Bundan sonra böyle dedi.
    Bende ne yapayım Hakkımı helal etmiyorum dedim ve kenara çekildim. tekar pazarımı kurdum kalan itemlerle..

Neden yazdığımı düşünüyorsanız haberiniz olsun diye yazdım. Buy merchant sakat bu aralar. Değerinin üstünde iteme buy kurmuşsalar satarken iki kere düşünün.
    Tek tesellim fazla kaybımın olmamasıdır.
    İlk defa pazar girşimim hüsranla sonuçlanmıştır ama durmak yok yola devam Buymerchanta hayır diyorum.

• YAKINDA NORMAL PAZARADA HACK YAPARLARSA OYUNU BIRAKMA ZAMANI GELMİŞTİR ANLŞILAN
  • geçmiş olsun bunları nasıl yapıyor serefsizler su ramazan ayı gününde kul hakkına göz dikiyorlar..allah hepsinin belasını versin.
  • Wala ramazan felan dinlemiyorlar adamlar.
    Yanımda biri şu a chd +2 reb satıyor 420m e sanırım o başka char la girmiş satıyor
    paranoyak olmamışımdır inşallah

Nicki Storunningawaybabe server olympia
    Bana merchant gösteren adam 4rocky
    buy merhcant kuran adam Exteremdagger di görürseniz uzak durun :S
    Bun kişilere StarFeyzo ve MrIDedexI de katılmıştır bilginize
    Server olympia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gubuz -- 28 Ağustos 2010; 21:27:51 >
  • gecmis olsun kardes.
    30-50m gibi bisey olsa buyying hack yesen bile seni fazla incitmez
    o yuzden 3-5 kurustan yukari itemleri buyying merchatta satmamak lazim

5-6 aydan beri ilk defa bugun tradeye girdim
    tradeye girdigim kiside surekli pazarda duruyor. +80 niklerini biliyorum.yoksa girmezdim tradeye
  • geçmis olsun kardes. oyunun tadı fazlasıyla kaçmaya basladı diye düsünüyorum
  • ya seni yalanlamıyorum ama saçmalamayın nasıl olsun öyle bişey millet çatır çatır buy sell kuruyor bende dahil +koca gün o korktugunuz tradeyi kullanıorm pazardaki takaslarımda eğer merchant trade bug olsa bangır bangır inler ortalık pazarda bi tane merchant göremessin ki en kötü açıklama yapar zaten eğer warsa öyle bişeyde rollback gelir
  • Çok büyük geçmiş olsun.Uyardığınız için teşekkürler.Ama siz yine ucuz yırtmışsınız bence buna şükredin
  • Bence sen rpr yaptıktan sonra o fiyatı değiştirdi 700.000.000 m is mesela 700.000 den koymuştur o şekilde almıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaykaan

Bence sen rpr yaptıktan sonra o fiyatı değiştirdi 700.000.000 m is mesela 700.000 den koymuştur o şekilde almıştır.

Garanti öyle bişey saçma sapan iş yapıp galyana getirmeyin milleti hack falan olsa bu şekilde dururmu sizce oyun
  • Geçmiş olsun bir ara bitmişti merchant hack olayı yine başlamış demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

ya seni yalanlamıyorum ama saçmalamayın nasıl olsun öyle bişey millet çatır çatır buy sell kuruyor bende dahil +koca gün o korktugunuz tradeyi kullanıorm pazardaki takaslarımda eğer merchant trade bug olsa bangır bangır inler ortalık pazarda bi tane merchant göremessin ki en kötü açıklama yapar zaten eğer warsa öyle bişeyde rollback gelir

Buy merchant'a bir kişi girdikten sonra bug bozuluyor. Onun için kutuları vs. satarken rahat olarak satıyorum. Ama eğer adam gel towna buy kurcam oraya sat derse ona yanaşma. İlk giren sen olmadığın sürece sorun yok. Buna çare bulurlarsa pazar göçer zaten. Buy'a satacağınız itemlara 3-5 kez girip çıkın pazara. Ve RPR yapıp geldiğinizde pazarın yeniden kurulmuş olabileceğine dikkat edin geldikten sonra 3-5 kere girip çıkın.

• Geçniş olsun
  • Bu gece ronarkta adamın biri ısrarla elimdeki stafa alıcı olduğunu çok almak istediğini söyledi bende 21 gb olduğunu söyleyince önce 20 gb vereyi diyip ardından 21 gb ye tamamdır dedi ve buy kurdu. Ben durumdan şüphelendin ve sadece trade ile sataca satağımı belirttim , bunu söyleyince kem küm edip vazgeçtiğini söyledi.Çok dikkatli olmalısınız kesinlikle buy'a item atmayın çok zarara girersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

YAKINDA NORMAL PAZARADA HACK YAPARLARSA OYUNU BIRAKMA ZAMANI GELMİŞTİR ANLŞILAN

zamanında normal pazarda da yaptılar sen merak etme burası KO

Adamlar itemleri sundries fiyatına çekiyorlardı hey gidi günler. Sanırım rollback filan gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gubuz

Wala ramazan felan dinlemiyorlar adamlar.
    Yanımda biri şu a chd +2 reb satıyor 420m e sanırım o başka char la girmiş satıyor
    paranoyak olmamışımdır inşallah

Nicki Storunningawaybabe server olympia
    Bana merchant gösteren adam 4rocky
    buy merhcant kuran adam Exteremdagger di görürseniz uzak durun :S

4Rocky Akara'da aynı taktikle MD REB+5 itemimi almaya kalktı tabi ki yemedim.

• Bro önce o senin satacağın fiyattan koymuştur itemi, RPR`li olmadığı için satamadığından, sen RPR`ye giderken buying merchant`ı bozup 1 coine koymuştur. O dalgınlıkla itemin ketenpereye gelmiştir.
  • BEN OLAYI BİRAZ ARAŞTIRDIM PROGRAM İLE YAPABİLİYORMALRMIŞ SEN TAM SATARKEN 1 COINS OLUYORMUŞ AMA SENDE NORMAL FİAT GÖSTERİYORMUŞ
    SATTĞIM ZAMAN BAYAĞI UYKUM VARDI. BELKİ BİŞEYLERİ GÖZDEN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM. NESE EN AZINDAN BÖLE DEĞİŞTİREBİLDİKLERİNİ BİLELİM BAŞKALARI YANMASIN
    EN AZINDAN DEĞERİNİ ÜZERİNDE FİAT VERİYORLARSA ŞÜPHELENELİM. HELE BİDE ADAMIN TİPİNE BAKALIM EZİKSE BİR DAHA DÜŞÜNELİM
  • Buy pazarı kendim item almadıkça kullanmıyorum. Eğer adam alıcıysa pm atarım kurarım pazar çeker. Yok diyorsa zaten birşey vardır işin içinde.
  • DURUM ŞÖYLE ADAM ÖNCE İTEMİ NORMAL FİYATINDAN ALAM DİYOR SONRA SEN RPR YE GİDİNCE O ARADA DEĞİŞTİRİYOR YANİ DİKKATLİ OLMAK LAZIM.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.