Şimdi Ara

BUYRUN OPERA MİNİ YENİ VERSİYONU ÜSTELİK TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • opera mini yeni versionu 2.0 hem türkçe hem de dosya indirilebiliyor.

http://www.hemenpaylas.com/download/885780/opera-mini-2.0.4062-.jar.html

• **** yerine hemen-paylas arada çizgi olmayacak tabi saygılar...
  • Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • aloooooooooo kimse beğenmedi mi programı
    ????????
  • Opera Mini'nin önceki versiyonu da güzeldi ama buna dosya indirme ve Türkçe desteği de konunca daha güzel olmuş.
  • arkadasım boyle bır topic acılmıstı saten gereksız topic senınkı hemde yakın bır tarıhte acıldı
  • İyi ki daha once açılmıs

arama et filan o ne adam birşeyler yazmıs guzel olmus filan deyin

ne devlet meselesi ediyorsunuz...

guzel kardes ben aldım eline sağlık... SAĞOL...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

İyi ki daha once açılmıs

arama et filan o ne adam birşeyler yazmıs guzel olmus filan deyin

ne devlet meselesi ediyorsunuz...

guzel kardes ben aldım eline sağlık... SAĞOL...

arama yapılması konusunda forumdaki hassasiyeti hepimiz biliyoruz, elbet ki yorum/sohbet/geyik olacak ama aynıları da 30 kere dönmesin.

öte yandan, arkadaş belki gözünden kaçırmış unutmuş aramamış ama gene de düşünmüş topic açmış, teşekkür ederiz. gerçi ben aylardır kullanıyorum ama sağ olasın...
  • emege saygı tşk ederz.
  • tama eyvallah emege saygıda aynı konu hazıran ayında acılmıs yanı forumun ana sayfasında mevcut oraya yazın ne yorum yapacaksanız

2. kez acılan br topic ne kadar emek olur orası tartısılır
  • Arkadaşlar görmemiş olabilirim ama faydalı olabileceğini düşünerek ekledim..Hata mı ettim.
  • olsun sağol yinede
  • Bu program ile turkcell hatlı telefonlarda ortalama dakika/ücret oranı hakkında bilgisi olan varsa sevinirim. Yani kaç kontör düşüyor ne kadar internete bağlı kalınca.
  • TUKCELLDE 10KB 1 KONT. GİDİYOR,AVEADE 60KB 1 KONT. YANİ AVEA DAHA AVANTAJLI.HATTAhttp://skweezer.net burdan girince sayfaları sıkıştırp küçülterek görüntülediğinden biraz daha az kb gidiyor.Yani biraz daha ucuzlamış oluyo internet.
  • devam.....
  • Almayan kaldı mı
  • merhaba opera mini nin 2. versiyonunu yüklüyorum ağ mevcut değil yazıyor; fakat GPRS çalışıyor yardım ederseniz sevinirim telefon sagem myx6-2
  • Arama ekranı gelmesi lazım o uyarıyı ben de de veriyor ama ekran geliyor tekrar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

Arama ekranı gelmesi lazım o uyarıyı ben de de veriyor ama ekran geliyor tekrar..

arama ekranı geldi fakat niye böyle yapıyor google ara satırına bir şeyler yazdım gine aynı yazıyı verdi
    ilginize ayrıca teşekür ederim
  • opera mini 2.0 ingilizcede zaten dosya indirilinebiliyor bunun terk farkı türkçe olması
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.