< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 15 Mart 2014; 18:57:57 > |
Büyü direnci olmayan birine büyü nüfuzu etki ediyor mu?
-
-
olur rünlerinde büyü direnci var sonuçta -
base mr si var her heronun. -
quote:
Orijinalden alıntı: -MoYk-
Karşıda kimse büyü direnci olan item almamış diyelim bizim büyü nüfuzu çıkmamızın bi etkisi oluyor mu verdiğimiz hasarda?
her heronun başlangıçta armor ve magic resisti var runelerde ve masterylerde almamışse bile ana magic resistten kırar -
Kimse de yoksa void almana gerek yok onun yerine direk penet itemleri alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Kimse de yoksa void almana gerek yok onun yerine direk penet itemleri alabilirsin
Void zaten penetration itemi degil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hyponsoinage
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Void zaten penetration itemi degil mi ?
Void yüzdeli kırdığı için düşük dirence karşı etkisi daha az oluyor.
Liandry,Cehannem asası,Sihirbaz papucu vs daha makbul. -
Soruya ek yapıyım;
Misal benim 150 büyü nufuzum var, karşıdakinin 20 büyü direnci. 130 fark olmuş. Benim verdiğim hasarı arttıracak mı yoksa o fark, eşitlik aşıldıysa bir anlam ifade etmeyecek mi.
Şöyle de anlatıyım, adamda 20 dirençlik item varsa , 20 nufuzdan sonra nüfuz almak yerine büyü hasarı mi alayım.
Büyü nüfuzun, rakibin büyü direncinden yüksekse, rakibin büyü direnci her daim 0 olarak hesaplanır.
Bir bakıma vurduğun hasar, gerçek hasarmış gibi işler.
Zaten büyü nüfuzu 2 eşyada var, luden ve büyücü çizmesinde. Maksimum 44 oluyor bu 2 eşya ile. Menzilli şampiyonlar son seviyede 39 büyü direnci, çoğu yakın menzilli şampiyonlar da yaklaşık 50~60 büyü direncine sahip oluyorlar.
İstesen de ek eşya ile aşamıyorsun zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 25 Aralık 2020; 15:42:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: CruellaBüyü nüfuzun, rakibin büyü direncinden yüksekse, rakibin büyü direnci her daim 0 olarak hesaplanır.
Bir bakıma vurduğun hasar, gerçek hasarmış gibi işler.
Zaten büyü nüfuzu 2 eşyada var, luden ve büyücü çizmesinde. Maksimum 44 oluyor bu 2 eşya ile. Menzilli şampiyonlar son seviyede 39 büyü direnci, çoğu yakın menzilli şampiyonlar da yaklaşık 50~60 büyü direncine sahip oluyorlar.
İstesen de ek eşya ile aşamıyorsun zaten.
HAYIRDIR BİLADER VADİYARAN ADAM DEĞİL Mİ NE DEMEYE ÇALIŞIYORSUN SEN YA
-
4-5 Aydır girmiyorum oyuna (yeni itemlere bakmadım) büyü nufuzu benim bildiğim; cehennem asası, sihirbaz pabucu, morello olmak üzere 3 itemde var..
-
bağırma :(
-
Eski cehennem asası, yediğin büyü hasarını yüzdesel olarak arttırıyordu
Daha da eskisi (çirkin uzun yılanımsı kafa olan ) direk büyü direncini düşürüyordu. Atıyorum birinin büyü direnci 0 ise, onu - değer yapabiliyor. Büyü nüfuzundan farklı çalışıyor.
Morellodakini de Ludene aktardılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 25 Aralık 2020; 17:47:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cruellabağırma :(
tamam karıcım özür dilerim bi daha olmaz benim hatam bazen böyle sinirlenebiliyorum biliyorsun benim de kendimce sorunlarım var ama elimden geldiğince iyi bir partner olmaya çalışıyorum umarım bu seferlik beni mazur görürsün ve tekrar mutlu birer çift haline geliriz, insanlığın yaşadığı bu zor dönemde hepimizin ortak sevgi ve kardeşliğe ihtiyacı var tabi herkese de kardeş dememek lazım bazen lazım olabiliyor sonuçta ama tabi herkesin keyfi bilir ben başkalarının kinklerine karışacak birisi değilim kimi kardeş sever kimi kedi köpek sever bunlar hep insanın bilinçaltında oluşan kara deliklerin dışsal birer yansıması en nihayetinde bize de saygı duymak düşer ama ben herkesin saygı görme hakkı olduğunu düşünmüyorum saygı kazanılmalı bi nevi mesela bak adol fitler e adam ne demiş neden mi türklere saldırmıyorum çünkü tek bir türk bile kalsa devlet kurar ve intikamını alır demiş evet
-
O zaman oyundaki itemlerden, levellerden, herolardan bağımsız, sadece oyun mekaniği olarak anladığım; rakibin direnci 20 olduğunda, benim nüfuzum 30 ise, o 10'luk fazlalık bir işe yaramıyor. 20-21 nüfuz ile 30 arasında bu bağlamda bir fark olmuyor (rakibin direnci 20 sabitiyle) 20 nufuzdan sonra , yeni nüfuz yerine başka bir şey almalıyım gerek olmadığı için.
Bu, oyundaki bütün stratejimi değiştirecek bir şey. Çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X