Şimdi Ara

Büyük Açık Bu Yüzden Avea Hattımı Kapatıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: highjacker

selamlar yazdıklarından anladığım kadarıyla ya gerçekleri bilmiyorsun yada biliyorsun ama sırf diğer iki operatörü savunmak için bilinçsizce karalama yapıyorsun Avea' ya, tüm bu karalamalarından sonra en sonda yazdığınız tezahüratıda okuyunca bunu anlıyorum

1-) tüm operatörlerde müşteri hizmetleri amaları ücretlidir, ancak avea birleşme dönemine kadar yani aria iken uzun bir süre çağrı merkezi aramalarını ücretsiz yaptı. o çok sevik naralar attığınız operatörlerde de arayamazsınız.
    2-) internet şifreniz cep telefonunuza yollanır ancak bu hizmet yanılmıyorsam ücretli ve hattınızda kontör olmadığı için gelmiyordur.
    3-) bir arkadaşınızı ödemeli olarak arayabiliyorsunuz, ondan kontör transfer etmesini istersiniz bal gibi kontörünüz olur. Ödemeli aramayı ilk çıkartan operatör Aveadır (aria zamanında).

bankanızın Avea ile çalışmaması konusunda neden bankanızı değilde Avea'yı suçluyorsunuz anlamadım, garanti bankası ve işbankasında yükleyebilirsiniz. ATM cihazlarından ve bankalar üzerinden ilk yüklemeyi çıkartanda Aveadır (aria zamanında)
    iletişim sanattır sloganı Avea'nın değil aria' nın sloganıydı yani geçmişte kaldı.
    kurulalı (aria yı baz alırsanız) sadece 5,5 yıl geçen bir firmanın 8 yıllık bir üyesi olmayı başardığınız için sizi tebrik ediyorum

lütfen tebriklerimi kabul buyurun

Not: Avea'nın avukatı falan değilim, sadece bilinçsizce yapılan suçlamalar ve gerçeklerin çarpıtılmasına tahammül edemiyorum.

Çok güzel bir açıklama olmuş...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.