Büyük Kışla ve Ahır , ordusunu hızlı toparlamak isteyen kişilerin kurduğu ek bir binadır.Kurmak için kışla veya ahır seviye 20 ye getirilmiş olmalıdır.
Ben Kuramıyorum!
Kuramıyorsanız ya kışla veya ahırı seviye 20'ye getirmediniz , ya da o köy sizin başkentinizdir.Büyük Kışla ve Ahır merkez köyde kurulamaz.
Çok Mu Lazımdı Sanki?
Bunun sebebini ilerde büyük savaşlara atıldığınızda anlayacaksınız.Bir kişinin güçlü başka bir kişi tarafından bütün ordusu dağıtılmışsa bu büyük bir tehlikedir.Diğer kişi sizin ordunuzu yok ettiği sırada kaybettiği askerlerini yerine koyarken sizin de savunma için önlem almış olmanız gerekmektedir.Fakat bu işi en kısa süre içerisinde yapmış olmanız gerekmektedir.Bu durumda 20. seviye ahır ve kışlanın süreyi %14 e indirmiş olması yetersizdir.Bu yüzden 3 katı çok hammadde ödeyerek ordunuzu daha çabuk toparlamanız daha uygun olacaktır.
Ne?3 Katı Çok Hammadde Mi?
Büyük Kışla ve Ahır'da askerler standart masraflarının 3 katına eğitilir.Fakat emin olun o savaş içerisinde buna aldırmayacaksınız.
Ben Büyük Kışla Ve Ahır 3 Kat Kadar Hızlı Diye Duydum...
Bu tamamen yanlıştır.Büyük Kışla ve Ahır , kışla ve ahırla aynı seviyede aynı hıza sahiptir.Yani Büyük Kışla 20. seviyede aynen kışla gibi standart süreye %14 oranla eğitir.
Merkez köyümdeki kışlayı seviye 20 yaptım.2. köyümde Büyük Kışla yapılmıyor.Niye?
Çünkü ; 20. seviye kışla veya ahır hangi köyde bulunuyorsa Büyük Kışla ve Ahır da sadece o köyde kurulur.
Tamamen alıntıdır emeğe saygı..
Büyük Ahır değil ama Büyük Kışla çok işe yarıyor.
Evt biraz pahalı ama çok hızlı asker kasıyor..
KLAN SAVAŞLARINDA DA BİR BENZERİ OTOMATİK OLARAK AÇILIYOR EMEĞE SAYGI + REP
bende trravian oynuyom 6 köyüm var nufüs 5000 bende 15 tarlalı köy var o köy tamamen askeriye amaçlı kullanılıyo orda ikiside var ama ahır daha iyi bence equıtes ceaseris ler manyak güçlü oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: CeNtOuR
bende trravian oynuyom 6 köyüm var nufüs 5000 bende 15 tarlalı köy var o köy tamamen askeriye amaçlı kullanılıyo orda ikiside var ama ahır daha iyi bence equıtes ceaseris ler manyak güçlü oluyo
Forever Ceasaris..
bence toyton ve balta sallayan 4ever
quote:
Orjinalden alıntı: legolsm
bence toyton ve balta sallayan 4ever
Balta sallayanlarda çok işe yarar ucuz olduğu için çok basılabilir ama Ceaseris oyundaki savunması ve atağı en yüksek askerdi sanırım..
valla roma olursam ondan basardım kesinlikle :)
4 tahıl yiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ank_yer_6
4 tahıl yiyor.
Olsun hakkını fazlasıyla veriyor..
Romalıların askerleri çok pahalı en iyisi cermen hem atak ları iyi hem ucuz
En iyisi Cermen bence de. Koruma bitene kadar 26 tokmak basıyorsun biraz kasarsan.
bence pekdee gerekli deil ama ilerleyince gerekir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme