Her günümde seni yaşıyor, her anımda seni düşünüyorsam eğer Özlemim sen, neşem sen, kavgam sen isen Mutluluğum senden ötürü, üzüntüm senin yüzündense Ekmeğim, aşım, kaygım ve saygım Nefretim, özlemim, sevincim ve kederim
Dost sohbetlerinde sen, Gönül fermanımda sen varsan, Hayatın anlamıysan En sevdiğim renk siyah ve beyaz, en sevdiğim ay ocak'sa Sen yükseldiğinde ay tutulacaksa
Seni bekliyor, seni özlüyor, seni yaşıyorsam şayet Sabrediyorsam, mücadele ediyorsam ve biraz da gayret...
Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyorsa bu sevda bana Kıskanıyorsa seni sevdiğim, kardeşim, ana ve baba Tüm değerlerimi sen de buluyorsam ya da tüm değerlerim sen de anlam buluyorsa Düzene başkaldırıyorsam veya başkaldırmayı aklımdan bile geçirmişsem Senin için içmişsem Senin için bitmişsem Bittiğim anda yeniden toparlanmışsam, Ve daha da çok bağlanıyorsam sana Seviyorsam seni eğer olanca kudretimle, İnancımla, öfkemle, nefretimle... O zaman içtenlikle haykırabilirim göklere Vurabilirim cümlelerimi namert yüzlere Alev alev yanan satırlar arasından, tertemiz bir yürek Bir çift kuşkanadı kadar özgür, Bir kedi kadar titrek, Ama bir insan kadar hür ve bir çocuk kadar masum ve temiz Sana olan sevgimiz...
Bak dinle son kez söylüyorum Yarınlara umutla bakıyorum... Şerefimsin, Onurumsun, Emeğimsin Büyük Altay'ım her şeyimsin