bir fenerli daha üşenmemiş yeni üyelik alıp üstüne 100 ün üstünde mesaj da atıp bir özhan canaydın başlığı açmış, helal olsun calla
BEN EN GALATASARAYLIDAN DAHA GALATASARLIYIM MERAK ETME SEN
Gerçekten mi? Deplasmana giderken münferit bahanesiyle dayak yemişsindir ozaman yada kiçbir mazeret yokken yanında arkadaşlarınla biber gazı yerken karşıda numaralıdan başkanın izlemiştir senide.Borcu temizlemiş,yok stad yapmış bırak hocam bu işleri 5 sendeir verdiği sözleri git araştır anlarsın ozaman.Biz paraya pula tamah etmiyoruz , çıksın taraftarına sahip çıksın o yeterdi bize.....
YERİ GELDİ BENDE DAYAK YEDİM MÇALARDA AMA BU SON OLAYLARI GAYET İYİ ONDAN SÖLEDİM BU LAFIMI FEENRLİLER UNUTMAYIN AZİZİN BAŞKANLIĞINDA BİZDE 4 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDUK
Fenerbahçeli olduğunu nereden çıkardın. Belki de Özhan Canaydın'ın ta kendisidir...
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
bir fenerli daha üşenmemiş yeni üyelik alıp üstüne 100 ün üstünde mesaj da atıp bir özhan canaydın başlığı açmış, helal olsun calla
quote:
Orjinalden alıntı: zurna
seviyoruz biz onuuuuuu.canım ya.
mutluluklar.
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
Fenerbahçeli olduğunu nereden çıkardın. Belki de Özhan Canaydın'ın ta kendisidir...
quote:
olabilir bencede bir gs lının özhanı seveceni rüyamda görsem inanmam çünkü.. adamı bir kaşık suda boğasım var birileri kalkmış büyük başkan diyor
Özhan canaydın gs ın gelmiş geçmiş en kötü başkanıdır
Eğer bu kadar transfer yapılabiliyor ise neden 100. yılda yapılmadı
eğer seyrantepe yapılabiliyor ise neden 100. yılda yapılmadı
lütfen bana özhanı övmeyin
hagi de açıkladı t.d. zamanında bir sürü oyuncudan sadece ribery alınmış
yani adamın dediği yönetim in ŞAMPİYON OLMAK İSTEMEMESİYDİ
quote:
Orjinalden alıntı: yukon12
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yukon12
quote:
BEN EN GALATASARAYLIDAN DAHA GALATASARLIYIM MERAK ETME SEN
hatta sen bizim yaşımız kadar futbol oynamışsındır ve babalarımızın yaşı kadar da futbol seyretmişsindir, elin değmişken futbolun kitabını da yazarsın
BEN 29 YAŞINDAYIM MERAK ETME 1:İSTİFA EDECEM DEYİP GERİ DÖNMEDİ 2:LİGDEN ÇEKİLCEZ DEYİP ÇARK ETMEDİ 3:PENALTIYI DIŞARI ATCAZ DEYİP YALŞAN KONUŞMADI İYİSİ İLE KÖTÜSÜ İLE BİZİ BU HALERE GETİRDİ SEN BENCE GALATASRAYLI DEİLSİN
ya kardeş boşver bunları, bende GSliyim ama Canaydını beğenen bir seni gördüm.sen karıştırıyor olmayasın başkasıyla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme