quote:Orjinalden alıntı: HiLL_4EvEr SHİNY CUBONE YE 88 EXPLİ SHİNY GOLEM+ 1 D EZİK HALA GEÇERLİ D OLARAK BELDUM VERCEM KASAR METAGROSS YAPARSIN:;D
peki tmm kazık yicem ama ossun bnde 2 tane s cubone war ancak gene girmio oyuna öfff waperon çıkıo oyun düzelince atıom tradeye.
quote:Orjinalden alıntı: ardert peki tmm kazık yicem ama ossun bnde 2 tane s cubone war ancak gene girmio oyuna öfff waperon çıkıo oyun düzelince atıom tradeye. ok tmm
quote:Orjinalden alıntı: ardert yannıs bnde efsane isterim ona göre we oyuna girmio. tamamm s.mewtwo verelim normal efsane eksigin varsa onları da karşılarız s.mewtwo ya istediklrni tklf at saydıklaırmdan.
quote:Orjinalden alıntı: ardert oyuna girmio ama d armaldo olur meselaa Oyuna giriyor.D/Armaldo olmaz başka bi poke seç.
quote:Orjinalden alıntı: hsynydl shiny abra shiny tentacool ve shiny aerodactly için ne istersin? Nick::: huseyin_32 Dark Mew we Shiny Zubat olurmu?
quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 Sadece S/Aerodactyl için ne istersin. Bi cevap versen diyorum.
quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 quote:Orjinalden alıntı: SnowMan188 Sadece S/Aerodactyl için ne istersin. Bi cevap versen diyorum. Shiny Ditto we Shiny Zubat wer yeter.