Şimdi Ara

Büyük Donanım Haber Buluşması (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
959
Cevap
48
Favori
51.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşmada kesinlikle bir OC şov olmalı diye düşünüyorum.

Ayrıca yer neden avrupa yakasında değil?

Edit: son mesaj görüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 27 Eylül 2012; 14:28:17 >
  • Pes turnuvası yapabilir miyiz? Çok eğlenceli olacaktır.

Ekleme: Fifacılar hucum etmeyin o da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 27 Eylül 2012; 14:43:44 >
  • Şiir okuma yarışı yapılsın ses tonu en iyi olan bir tane video inceleme yapsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasımda vizeler başlıyo. Ekim ayı içerisinde olabilirse süper olur

• Bizde geliriz . :)

• kadıköy....
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Erdin Çiyikul de gelecek mi

Erdinç İyikul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan

quote:

Orijinalden alıntı: yilmazeest

Vip salon var mı

Abi sen gelirsin de VIP salon olmaz mı bi kenarda kurariz biz

Eywallah Numan geliyom o zaman

• Haftasonu öğleden sonra her türlü.
  • citizen geliyorsa geliyorum

• istanbulda olsaydım gelirdim. bol bol ss'leri bekliyoruz.
  • istanbulu bilmeyenler için. bide buluşma noktası olursa iyi olur. kalabalık şehir dolandırılmıyak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar genel olarak soruları ve önerileri derlersek;

Forum kategorilerine göre alanlar oluşturma ve bu kategorilere girenlerin toplanma noktaları olması oldukça iyi bir fikir önerisi için z_vitamini'e teşekkürler.

Yaka kartları mutlaka olacak. Böylece forumdaki rumuzlarınızdan birbirinizi tanıyabileceksiniz.

Fuar alanında eğitim eğlence karışık etkinlikler planlıyoruz. Sistem nasıl toplanır veya hız aşırtma nasıl yapılır tarzında etkileşimli, soru cevaplı şovlar olacak.

Donanimhaber.com olarak tüm kadro orada olacağız ve soru - cevap şeklinde forumdan, incelemelere kadar her konuda sorularınızı yanıtladığımız bir panel olacak.

Çeşitli yarışmalarla ödüller dağıtılacak ekran kartı ve benzeri.

Doğal olarak son teknoloji ürünleri kullanma ve test etme şansı da bulabileceksiniz.

Hafta Sonuna denk getireceğimiz için bir çok kişiye sıkıntı yaratmayacaktır diye düşünüyoruz.

Sınav tarihlerini hesaplayıp özellikle bu tarihlere denk getirmemeye çalışacağız.

Donanimhaber.com ofisi'nin İstanbul Anadolu Yakasında yer alması ve yoğun çalışma temposu nedeniyle şu anki yerden farklı bir yerde etkinlik yapabilmemiz pek mümkün görünmüyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Umarım cumartesi ögleden sonra olur pazar olmazsa çok iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ankarada da yapılsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Forum kategorilerine göre alanlar oluşturma ve bu kategorilere girenlerin toplanma noktaları olması oldukça iyi bir fikir önerisi için z_vitamini'e teşekkürler.

Yaka kartları mutlaka olacak. Böylece forumdaki rumuzlarınızdan birbirinizi tanıyabileceksiniz.

Fuar alanında eğitim eğlence karışık etkinlikler planlıyoruz. Sistem nasıl toplanır veya hız aşırtma nasıl yapılır tarzında etkileşimli, soru cevaplı şovlar olacak.

Donanimhaber.com olarak tüm kadro orada olacağız ve soru - cevap şeklinde forumdan, incelemelere kadar her konuda sorularınızı yanıtladığımız bir panel olacak.

Doğal olarak son teknoloji ürünleri kullanma ve test etme şansı da bulabileceksiniz.

Hafta Sonuna denk getireceğimiz için bir çok kişiye sıkıntı yaratmayacaktır diye düşünüyoruz.

Sınav tarihlerini hesaplayıp özellikle bu tarihlere denk getirmemeye çalışacağız.

Donanimhaber.com ofisi'nin İstanbul Anadolu Yakasında yer alması ve yoğun çalışma temposu nedeniyle şu anki yerden farklı bir yerde etkinlik yapabilmemiz pek mümkün görünmüyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Umarım cumartesi ögleden sonra olur pazar olmazsa çok iyi olur

Tek gün değil, etkinlik 1-2 gün sürecek dedi.

• Bu haftasonuna yaparsaniz katilirim

• Bu hafta sonu olmasin dugunum var.. Balayi kibris derken ekim 10 sonrasi olabilir mi :)

• quote:

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Mesut Abi bayram tatili nasıl olur? Üniversite öğrencileride dönmüş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Hiç Izmir'den yönetici yok mu? Büyük buluşmanın bir ayağını da izmir'de yapardık.

İzmir'de buluşma olursa ben gelebilirim. Ama haftasonu olmalı.

Hakkatten ya Dh İstanbulda diye biz dıslanıyoruz

Birde İzmirde olsun su Fuar Biz gelelim Mesut abiyi ve Dh den birilerini görmek için Okulu astım Samsung Forum2012 ye geldim kimse yoktu.
    Mesut abi İzmirede gelin bakalım ne kadar katılımcı olcak ya

Birde kacıncı yüzyıldayız hala liseli muhabbeti bırakın su liselilerin yakasını ( lisede son senem) yazıktır yaw içlerinde hak edende var tabi ama

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.