Şimdi Ara

Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü(30.06.2013) (SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O Galatasaray formalının zaten FB taraftarı olduğunu anlamadınız mı? Alemsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Sebebi ise UEFA denen ciğeri 5 para etmez kurumun kanıtlanmış, ispatlanmış, verenin "Evet, verdim" alanın "Evet, aldım" diye itiraf ettiği, bal gibi şikenin kralını yapan S.Bükreş'e ertelemeli 1 yıl men cezası; telefon dinlemelerinden ibaret bir yığın kağıtla yargılanan Fenerbahçe'ye ise 3 yıl men cezası vermesine karşı olan haklı tepkidir.

S.Bükreş bal gibi şike yapmış öyle mi?Bunu yazarken verdiğin bilginin yanlış olduğunu bilerek mi yoksa bilmeyerek mi yaptığını gerçekten merak ediyorum.
    S.Bükreş yöneticisi teşvik primi
    göndermekten cezaevine kondu.Ve Romanya futbol federasyonu S.Bükreş'e -7 puan ceza verdi.Kaldıki Uefa'da 5 yıl denetimli ceza verdi.
    Popescu geçen gün dedi ki " S.Bükreş'i Uefa 1 yıl men etseydi Fenerbahçenin 10 yıl men edilmesi lazımdı" Haksız mı Popescu?

Uefa Fenerbahçe'ye 5 maç şike yapmak+Yalan temiz beyan'dan 2 yıl avrupa kupalarından men etti.

• yanlış geldim diye çıkıyordum la
  • Yahu nasıl birşeyler oldunuz anlamıyorum. Ya arkadaş Galatasaray formalı adam resmi koyuyorsunuz ondan sonra Gslılar yorum yaptı mı "Gs bölümü mü burası kikikiki" diye espri yapmaya çalışıyorsunuz. Cidden anlamak mümkün değil.

Sizin adınız Ahmet olsun örneğin. 3 kişilik bir muhabbetisiniz diğer 2 kişi Ahmet şöyle böyle diye sallayıp duruyor. Tutup "hopp noluyor lan mnıgırdımının tosbaları" diyip dalmaz mısınız?Şu an orada ki 2 tane gevşek ve pişkin karakter ile aynı kefeye mi girmek istersiniz yoksa -muhabbeti duyduğunuzu varsayarak- Ahmet' i haklı bulup Ahmet ile o tosblara dalmak mı? Burada ki Ahmet bu konuda ki Galatasaray. Galatasaray formalı adam resmi koyuyorsan Gslıların yorumlarına da otomatikman konunu açmış oluyorsun. Bu kadar basit. Bunu algılayamayanlar varsa lütfen taraftar forumlarına gitsinler. Zira bu ötekileştirme gerzekliği ve dangalaklığı kabbak tadı verdi...
  • Ordaki gsliyi hemen asip kesmemek lazim. Ben de gittim ankarada benzeri bir etkinlige. Arkadasim cok israr etmisti ve ankarada yeni oldugu icin yol falan bilmiyordu goturdum anlatilmak isteneni dinledim katildim mi hayir tamami sacmalikti ama gitmekte bisey yok bana kalirsa. En azindan dinlemek lazim, tamam fenerbahce haksiz fenerbahce suclu da en az gunahi olan taraftar ki o yuruyuse katilan fenerliler de hepimizin arkadasi abisi kardesi yani abartmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yürüyüş hakkında bilgim yok, ama eğer aziz yıldırıma karşı bir yürüyüş ise galatasaray atkımı alır gider destek verirdim. yok uefa hakkımızı yedi falansa geç zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Yahu nasıl birşeyler oldunuz anlamıyorum. Ya arkadaş Galatasaray formalı adam resmi koyuyorsunuz ondan sonra Gslılar yorum yaptı mı "Gs bölümü mü burası kikikiki" diye espri yapmaya çalışıyorsunuz. Cidden anlamak mümkün değil.

Sizin adınız Ahmet olsun örneğin. 3 kişilik bir muhabbetisiniz diğer 2 kişi Ahmet şöyle böyle diye sallayıp duruyor. Tutup "hopp noluyor lan mnıgırdımının tosbaları" diyip dalmaz mısınız?Şu an orada ki 2 tane gevşek ve pişkin karakter ile aynı kefeye mi girmek istersiniz yoksa -muhabbeti duyduğunuzu varsayarak- Ahmet' i haklı bulup Ahmet ile o tosblara dalmak mı? Burada ki Ahmet bu konuda ki Galatasaray. Galatasaray formalı adam resmi koyuyorsan Gslıların yorumlarına da otomatikman konunu açmış oluyorsun. Bu kadar basit. Bunu algılayamayanlar varsa lütfen taraftar forumlarına gitsinler. Zira bu ötekileştirme gerzekliği ve dangalaklığı kabbak tadı verdi...

Konu Fenerbahçe bölümünde.
    Konu gs formalı adam değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Yahu nasıl birşeyler oldunuz anlamıyorum. Ya arkadaş Galatasaray formalı adam resmi koyuyorsunuz ondan sonra Gslılar yorum yaptı mı "Gs bölümü mü burası kikikiki" diye espri yapmaya çalışıyorsunuz. Cidden anlamak mümkün değil.

Iyi bir otekilestirmek lazim seni senin su dedigin oraya katilmis insanlara hakarettir burda gs formalilara Fenerbahce taraftarindan kotu birsey denmiyorsa hicbirseye hakkiniz yok size laf falan dusmuyor yani insanlarin kararlarina sayginiz olsun herkez sizin gibi dusunmek durumunda degil asil sacmalik sizin surekli beyenmiyorsaniz taraftar forumlarina gidin yaa demeniz kimse adam gibi yoruma birsey demiyor ama direk bu bolumde acilmis her konuya atlayip proveke edici yorumlar yapmaniz hos degil biraz agirdan satin kendinizi ugramayin bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.