Şimdi Ara

Büyük Hesaplaşma (PMYO-2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuanda 19 yaşındayım meslek lisesi son sınıftayım. Küçüklükten beri hayalim polislikti. Küçükken ileride çok değiştireceksin dediler bende bekledim. Yaş oldu 19 baktım ki halen polislik tek sevdam.

Bu sene hiç çalışmadım ygsden 215 aldım. Gerçi bu sene vücut olarak da hazır değilim. Başka bir bölüm okuyabilirim. 1 sene daha hazırlanmayı düşünüyorum. Sonuçlarının böyle olacağını bilmiyordum. Sırf benim gibi bir maraz ve kurnaz zekalı adamın hayallerinden vazgeçmesi en çok ağrıma ve zoruma giden bir olay. Bu sene yapamadım.

Ama bu hırs ve bir inat uğruna kazanmadan durmayacağım. O lyslerden 450-500 alıp tıp okuyanlar arkadaşlarım var. Oysaki her insan çalışıp istediği puanı alabilir. Bu sene bunun bedelini ben ödedim. Ama seneye bunun bedelini herkese ödeteceğim. Kimse beni yenemez. Okuyan arkadaşlar ego olarak anlamasınlar. Bu bir inat ve çalışıp azmederek herkesi yeneceğim. Bu sene pmyo kazanıp güle eğlene gidenlere sevgiler.

Bu yazıyı buraya 19 mayıs 2017 de yazıyorum. Sırf bir insanın size neler başarabileceğini birkaç yıl sonra resimli olarak göstereceğim. Belki ozaman ilerleyen nesilde kardeşlerim nasıl azmedileceğini nasıl inat edeceğini görürler. Allah kim ne istiyorsa onun için azim ve inatla çalışmayı nasip etsin. 2018-2019 PMYO da görüşmek üzere.

Hayallerinin peşinden koş,
    Birgün mutlaka yorulacaklardır...

Sevgilerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllardır bu forumdayım bu hesaptan öncede bu forumdaydım ve senin dediğini yapan yaklaşık 30 kişi falan gördüm uzun yazı atıp daha sonra ya unutuyorlar yada kazanamıyorlar henüz bunları atıp kazandım diye geri dönen kimse yok boşuna çabalama bu attığın postuda girdiğin 1-2 denemeden sonra unutursun hadi sağlıcakla kal

Edit: Oyun oynayarak ps4 oynayarak sistem toplaması yaparak hiç kazanamazsın zaten ayrıca senin polisliğe ilgin yok sadece film dizilerden gördüğünle etkilenmişsin mesleğe yeni başlayıp masa başında 4 duvar arasında çalışan nice polisler var senin gerçek isteğin ya bilgisayar mühendisi olmak yada bilişimle ilgili şeyler okumak madem ygsde barajı geçtin lysye çalış en azından bilişim veya bil. müh. kazan üni kötü olsa bile hevesin varsa ilerde başarılı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aquajes -- 19 Mayıs 2017; 19:54:15 >
  • Büyük Hesaplaşma (PMYO-2018)

Bugün 3.ay. Yakında tam vücut atacağım fırsatım olmadı. Proteinsiz Çalışmaya durmaksızsın devam hergün. Unutup gidileceğini söylemişler. Önümde 8 aylık program daha var.

Arkadaş yukarda vazgeçmekten bahsetmiş. Posttun üzerinden 4 ay geçmiş. 8 ay geçtikten sonra görüşmek ümidiyle ara ara güncelleyeceğim belki birileri gaza gelmesi adına.

Selametle.

• Sen bir git kolun bacağın yamuk diye ele nde sonra gel polislik şans işidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmayana Allah da yardım etmez. Şans denen birşey varsa sonuna kadar zorlayacağım. Teşekkürler

• Muhammet Kul kullanıcısına yanıt
    Tabi öyle sen fazla bağlanma ve B planı kedi yap bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torpilin yoksa zor
  • Ne oldu hesap kapandımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aquajes

Yıllardır bu forumdayım bu hesaptan öncede bu forumdaydım ve senin dediğini yapan yaklaşık 30 kişi falan gördüm uzun yazı atıp daha sonra ya unutuyorlar yada kazanamıyorlar henüz bunları atıp kazandım diye geri dönen kimse yok boşuna çabalama bu attığın postuda girdiğin 1-2 denemeden sonra unutursun hadi sağlıcakla kal

Edit: Oyun oynayarak ps4 oynayarak sistem toplaması yaparak hiç kazanamazsın zaten ayrıca senin polisliğe ilgin yok sadece film dizilerden gördüğünle etkilenmişsin mesleğe yeni başlayıp masa başında 4 duvar arasında çalışan nice polisler var senin gerçek isteğin ya bilgisayar mühendisi olmak yada bilişimle ilgili şeyler okumak madem ygsde barajı geçtin lysye çalış en azından bilişim veya bil. müh. kazan üni kötü olsa bile hevesin varsa ilerde başarılı olursun
    Reiz kısmen haklı çıkmış galiba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.