bu tür şirketler genelde çok yüksek maaşlı avukat çalıştırmaz. ufak tefek evrak, icra, mahkeme takibi, yazışmalar vs gibi işler için çalışan maaşlı avukatları vardır fakat büyük davalar için prestijli alanında kendini ispatlamış hukuk bürolarıyla çalışırlar. atıyorum uluslararası bir şirketle bi anlaşmazlıkları oldu, gider uluslarası ticaret davalarına bakan bi avukatlık şirketiyle anlaşırlar; devletle büyük tutarlı bir vergilendirme konusunda anlaşmazlığa düştü, gider vergi alanında uzmanlaşmış bi avukatlık şirketiyle anlaşır.
Aklımı okumuşsunuz resmen,
Aynen dediğiniz gibi,
kvadankpakal
kullanıcısına yanıt
Hocam bu büyük bir fedakarlik arkadaşiniz akrabaniz mi simdi ne iş yapiyorsunuz
riaz
kullanıcısına yanıt
5-6 binlira normal kurumlarda ilk işe başlayan avukatlara veriyorlar .
5-6 bin tl'ye holding'te avukat mı olur. Yahu sanayi sitelerinde 3-4 yıllık çalışanlar mesailerle alıyor o paraları.
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
5-6 bin tl'ye holding'te avukat mı olur. Yahu sanayi sitelerinde 3-4 yıllık çalışanlar mesailerle alıyor o paraları.
işine gelirse hadi olum yallah suriye
ARTHUR.
kullanıcısına yanıt
Hocam doktor kendi haline birakin dedi onu
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
Benden daha tahsilli bir çok insan vardır burada, kripto olarak takılırlar.
kendimden bahsedersem, yüzmeyi çok severim akrep burcuyum hobilerim arasında at tımarlamak, koyun gütmek vardır. Bekarım, hayatımda ki yüksek öneme sahip ve bakmakla yükümlü oldugum kişi yüzünden evliliğim yürümedi, topalladı ve boşandım. bir avukatın kendi avukatı olması mahkeme salonunda çok zormuş, terzi kendi söküğünü dikemiyormuş. iddia makamının sorularına cevap verememek zorlu bir süreçti. Bilkent yıllarında okulun trompet takımındaydım ama burun deliklerini büyüttüğünü öğrendikten sonra bıraktım. bilkent'in yurt dışında çok tanındığını düşünmüyorum çünkü biraz çekingen bir yapısı var, daha sosyal olmalı ortamlara girerse kendini ispat edebilir diye düşünüyorum. şu anda bişey yapmıyorum, foruma takılıyorum işte sana cevap yazdım.
Alıntıları Göster
Hocam yaptığınız büyük fedakarlık bunu ben yapamam helal olsun diyorum size.
Şimdi hocam her aldığınız davadan prim alıyomuydunuz eğer alırsaız asıl kazanç oradan geliyodu o zaman
5_6 bin alıyorlar. Kazandıkları her dava üçün de 5_6 bin prim aliyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: woddy
5_6 bin alıyorlar. Kazandıkları her dava üçün de 5_6 bin prim aliyorlar.
hocam daha fazla alırlar
kvadankpakal
kullanıcısına yanıt
Sen nasıl bir kralsın, Allah yardımcınız olsun.
60k
quote:
Orijinalden alıntı: cmea06
60k
hocam bir ayakınınız mı
quote:
Orijinalden alıntı: kvadankpakal
junior mu senior mu? hangisinin maaşı? soru eksik sorulmuş?
Çift dil ( İngilizce ve Çince ) + Avrupa tüketici ve insan hakları hukuku üniversite eğitimi ( Bilkent + cambridge teknik university) + Amerika'da 2 yıl boyunca yaptıgım tez'li MBA ile ben Tüpraş'a başvurmuştum ve 5 yıl avukatlık yapmıştım. 2012 - 2017
2012 yılında brüt üzerinden değil net maaş üzerinden anlaşmıştık. junior olarak başlamıştım doğal olarak. 15.000 TL + BMW 5.25 Xdrive şirket arabası. Full + full sağlık sigortası ( Acıbadem, Alman, florence nightingale ,vs.. hepsinde geçerli ayakta + yatarak teminat sonsuz, eş ve çocuk dahil ) 3 ayda bir çift maaş ikramiye Ramazan kumanya yerine geçen alışveriş çeki ( Migros çeki 5000 TL yılda bir defa) Çocuk varsa ücretsiz kolej eğitimi, yoksa adına açılmış hesaba tutarın yatırılması ve fon olarak değerlendirilmesi ama buna ben dokunamıyordum, kendileri benim adıma biriktiriyorlardı, çocuk olunca hesaba geçecekti. Aile uçak bileti paketi, yurt içi yurt dışı dahil yılda toplam 10 adet businees class uçak bileti Şirket arabası olmasına rağmen kendi şahsi arabam için yakıt yardımı ( Ayda en fazla 5 depo ) Her yıl Ocak ayında verilen kıyafet yardımı ( Vakko yada Beymen 10.000 TL )
Davalara göre prim sistemi, yani şöyle söliim 1 davadan 1 yılda kazandığım maaştan daha fazla prim kazandığımı bilirim. 5 yıl sonra yönetici adayı oldum ve senior oldum ama işe devam etmedim, haklarımı alarak ayrılmamı kabul ettiler. Ayrılırken geçen sene maaşım 38.000 TL idi. Yan hakların hepsi devam ediyordu.
hocam senior maaşları ortalama hepsinin sizin gibi mi? sonra bir de senior olunca sosyal haklarının primlerden aldığınız yüzde nasıl oluyordu?
son olarak da davalardan ne kadar para girmişti cebinize ayıp olmazsa
upppppppp
sen de 10 ben diyim 20
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
5-6 bin
adam kendine büyük gelen parayı yazmış, sanıyo ki 5 milyar herkese büyük para :D
bidüsün
kullanıcısına yanıt
hocam sizce bilkent mezunu iki dil bilen adam bu holdinglerde ne kadar kazanır
hocam bilkent ee mi okuyosunuz onca emğe 6bin mi ohahahaah
quote:
Orijinalden alıntı: ÇOMAR.SAVAR
hocam bilkent ee mi okuyosunuz onca emğe 6bin mi ohahahaah
piyasa böyle ne yapalım? ben amerika'ya gideceğim ama 4 sene doktora boyunca sürüneceğim yine de