Şimdi Ara

BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ralph Lauren Sweeters ; ( Large beden )

BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear
     BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear

http://www.ralphlauren.com/product/index.jsp?productId=3643447 hemen hemen model olarak aynısıdır , Amerika'dan hediye gelmiştir ..

Sezon fiyatı : 380 $ civarlarında
    Fiyat : 165 TL

( Orjinal değil denirse 2 katı ücreti veririm:) )

Black Art ( trendyol ) KIŞLIK MONT / XL Beden

BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear

Sezon fiyatı : 180 TL
    Fiyat : 75 TL

Black Art Yelek ( Siyah ) FİT KESİM / Large Beden

Fiyat : 35 TL / bu fiyata bulamazsınız .

Hummel Kışlık Diz seviyesinde Tozluk ; ( 2 adet )

BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear BÜYÜK İNDİRİM -- Black Art  MONT - Ralph Lauren SWEET - Pull And Bear

Fiyat: 20 TL

Pull and Bear Ayakkabı ; 42 Numara

Fiyat: 55 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byiddaa -- 21 Ocak 2014; 17:05:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takasa açık mı?
  • Arkadaştan bu black-art montu ben aldım mont 2.el çıktı iade alacağını söylediği haldede iade almadı.
    Böyle insanlardan alışveriş yapmadan önce 2 kere düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtbrk58 -- 28 Şubat 2014; 13:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtbrk58

Arkadaştan bu black-art montu ben aldım mont 2.el çıktı iade alacağını söylediği haldede iade almadı.

edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleblack51 -- 8 Mart 2014; 13:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleblack51

quote:

Arkadaştan bu black-art montu ben aldım mont 2.el çıktı iade alacağını söylediği haldede iade almadı.

Çok büyük bir ayıp...hemen iade almalı ve para geri ödenmeli...

dostum mont bana ulaştı giydim üstüme gögüs bölgesi geniş biraz sporcuyum o yüzden fermuar aşşağı dogru kendi kendine kayıyor açılıyor.
    Arkadaşa beğenmediğimi söyledim bu yapısından ötürü atarlandı direk iade alamam paranı harcadım felan dedi.
    Daha sonra kargo ondan olmasın rağmen kargoyu bana ödetmişti onu iade etti tekrar sağolsun yinede.
    Ama monta akşam arkadaşlar baktığında kullanılmış olduğunuda söyledi arkadaşa bunu mesaj attım beni whatsapptan felanda engelledi.
    Ticari ahlakı rutin olan bi arkadaş değil anlaşılan.

• Satan arkadaş msj attı...dinlediğim zaman o da kendi açısından haklı bu sebepten yazdığım msjı geri aldım...çekimserim...kim haklıysa diğeri sussun...siz ürünü beğenmediğiniz için iade etmek istiyormussunuz...ve bazı açıklamalar var...o yüzden msjımı editledim...doğru kim bilmiyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagleblack51

quote:

Çok büyük bir ayıp...hemen iade almalı ve para geri ödenmeli...

dostum mont bana ulaştı giydim üstüme gögüs bölgesi geniş biraz sporcuyum o yüzden fermuar aşşağı dogru kendi kendine kayıyor açılıyor.
    Arkadaşa beğenmediğimi söyledim bu yapısından ötürü atarlandı direk iade alamam paranı harcadım felan dedi.
    Daha sonra kargo ondan olmasın rağmen kargoyu bana ödetmişti onu iade etti tekrar sağolsun yinede.
    Ama monta akşam arkadaşlar baktığında kullanılmış olduğunuda söyledi arkadaşa bunu mesaj attım beni whatsapptan felanda engelledi.
    Ticari ahlakı rutin olan bi arkadaş değil anlaşılan.

Aynısına benzer bir şey benimde başıma geldi 1 sene geçti arkadaş hala geri ödeyecek. Beklemedeyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim her seyi kanitlayacak dökümanim var arkadasinda varsa buyursun.65 lira yuzunden tanimadigim etmedigim adama iftira atacak halimde yok.kac tane adamdan mal alip sattim su forumda özellikle sporcu gidalari bölümünde ticaretim oldu isini düzgün yapan 1 kisi ile bile problemim olmadi bu arkadas haric.hadi her seyi gectim o dogru olsunda ikinci el montu satmak ne kadar adildir Allah askina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.