Şimdi Ara

BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
7.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YURTDIŞINDAN GELİRKEN BİZZAT KENDİM GETİRDİM.KESİNLİKLE SIFIRDIR.KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR.2 YIL GARANTİSİ MEVCUTTUR.ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.SORULARINIZI EN KISA ZAMANDA CEVAPLAMAYA ÇALIŞIRIM.İSTEDİĞİM FİYAT:3500TL YERİNE 2990TL.MANTIKLI TAKAS TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİREBİLİRİM.ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
    http://www.sony-mea.com/product/shake-7

BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergunce -- 5 Şubat 2014; 23:45:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GÜNCEL.

• GÜNCEL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergunce -- 19 Şubat 2014; 20:50:05 >

• omergunce O kullanıcısına yanıt
    GÜNCEL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergunce -- 19 Şubat 2014; 20:46:20 >

• GÜNCEL.

• Shake 5 ten ne farki var?hangi sehirdesiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omergunce

YURTDIŞINDAN GELİRKEN BİZZAT KENDİM GETİRDİM.KESİNLİKLE SIFIRDIR.KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR.2 YIL GARANTİSİ MEVCUTTUR.ÖZELLİKLERİNİ AŞAĞIDA VERECEĞİM LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.SORULARINIZI EN KISA ZAMANDA CEVAPLAMAYA ÇALIŞIRIM.İSTEDİĞİM FİYAT:3500TL YERİNE 2990TL.MANTIKLI TAKAS TEKLİFLERİNİ DEĞERLENDİREBİLİRİM.ŞİMDİDEN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.
    ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
    http://www.sony-mea.com/product/shake-7

BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ BÜYÜK İNDİRİM SATILIK VE TAKASLIK SONY SHAKE-7 SES SİSTEMİ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu ürünün ses şiddeti nasıldır? Gerçekten 2850 watt mıdır? O kadar ses çıkarabiliyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vaktiniz varsa buyrun,test edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım bu setten alıcak türkiyeye gelmesini bekliyor siparişini çoktan aldı bile gelirse beraber denemeye gidicez harika bir sistem ama sony shake 99 çıkana denk o tamamen bir harika toplamda 4800 w rms
  • konuyla alakalı değil ama bir soru sormak istiyorum , bu ürünü yurtdışından nasıl getirdiniz , bende bayadır shake 5 almak istiyorum ama türkiyede yok denecek kadar az yerde mevcut , olanlarda 3000 tl aşa değil , almanyada akrabalar var , ordan getirtmek istiyorum , nasıl getirecekleri hakkında bilgi verirmisiniz , malum 58 kilo alet sorun olmasın hava alanında , cevaplarsanız çok sevinirim , teşekkürler .
  • Merhabalar ürün duruyor mu?
  • MHB ÜRÜN DURUYORMU HOCAM
  • arkadaşlar bu ürün bende mevcuttur sony mağzasından alınmıstır garantilidir sony shake 6d
  • GÜNAYDIN ÜRÜN DURUYORMU ACABA BAŞKA NEREDEN ALABİLİRİM
  • merhaba
    ürün duruyor mu
    nereden alabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.