Şimdi Ara

büyük karşılaşma devilbolt vs xSaintPeterx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar devilbolt benim takıldığım cafeden erdem abi die biri.1 ay önce DANTE_ ile kapışmıştı ve video çekilmişti elt clanının sitesinden bulabilirsiniz herneyse şimdi xSaintPeterx ile bir karşılaşma hazırlanıyomuş!!erdem abi ile konuştuk bu gün kesersem dedi server ın kralı olurum dedi!ama onu tek bi şekilde keserim dedi oda cure sini bitirerek dedi (devilbolt=battlepriest) karşılaşma olduktan sonra video yu da koyucam....

• kardes ELt in sitesi ne biliosan cewaapllarmisin cewabini bekliorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkwashere

kardes ELt in sitesi ne biliosan cewaapllarmisin cewabini bekliorum
    hll olsun iyi dusunmus ama bunu oteki adam duymasin cure depolar bi ton :) ama sunu soyleyim rougelerin curesi var ama cok israrci olursaniz curesi cabuk bitio rguelerin cunku str ye vermedigimiz icin tasima kapasitelerimiz cok az 600 kusur cure tanesi 15 yer kapliyo onu cok alsan bu sefer az pot alailiosun cok iyi dusunmus bakalim nolacak merak ettim uzun bi video olacaga beziyor ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: _First_DooM_

arkadaşlar devilbolt benim takıldığım cafeden erdem abi die biri.1 ay önce DANTE_ ile kapışmıştı ve video çekilmişti elt clanının sitesinden bulabilirsiniz herneyse şimdi xSaintPeterx ile bir karşılaşma hazırlanıyomuş!!erdem abi ile konuştuk bu gün kesersem dedi server ın kralı olurum dedi!ama onu tek bi şekilde keserim dedi oda cure sini bitirerek dedi (devilbolt=battlepriest) karşılaşma olduktan sonra video yu da koyucam....

bi de sitesini koysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaGa

quote:

arkadaşlar devilbolt benim takıldığım cafeden erdem abi die biri.1 ay önce DANTE_ ile kapışmıştı ve video çekilmişti elt clanının sitesinden bulabilirsiniz herneyse şimdi xSaintPeterx ile bir karşılaşma hazırlanıyomuş!!erdem abi ile konuştuk bu gün kesersem dedi server ın kralı olurum dedi!ama onu tek bi şekilde keserim dedi oda cure sini bitirerek dedi (devilbolt=battlepriest) karşılaşma olduktan sonra video yu da koyucam....

bi de sitesini koysan
    quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

quote:

bi de sitesini koysan
    http://www.elt-clan.com

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Orjinalden alıntı: HaGa

quote:

bi de sitesini koysan
    http://www.elt-clan.com

Alıntıları Göster
    istese üzerine 50 tane cure alabilir kendine giysi olarak str set yapar we str takı takar warriordan hiçbir farkı kalmaz 50 tane cure alır

• quote:

Orijinalden alıntı: _First_DooM_

istese üzerine 50 tane cure alabilir kendine giysi olarak str set yapar we str takı takar warriordan hiçbir farkı kalmaz 50 tane cure alır

Alıntıları Göster
    quote:

sonra da str takılarla karsıdakıne damage wuramas !

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Tears

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

quote:

kıyafet ve takıları eskisi gibi yapar üstündekilerde hediyesi olur ;) çatır çatır da damage vurur

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orjinalden alıntı: voker_boy

quote:

kıyafet ve takıları eskisi gibi yapar üstündekilerde hediyesi olur ;) çatır çatır da damage vurur

Alıntıları Göster
    xSaintPeterx in karşısında pek şansı olduğunu düşünmüyorum priest in

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

xSaintPeterx in karşısında pek şansı olduğunu düşünmüyorum priest in

Alıntıları Göster
    dostum sen bi girwww.elt-clan.com a bak DANTE_ ye nasıl wuruyo bu priest
  • quote:

dostum sen bi girwww.elt-clan.com a bak DANTE_ ye nasıl wuruyo bu priest

Alıntıları Göster
    he bide bu priestin elinde dual ms +8 war onuda söliim yani we canavar gibi atağı war çok ii biliorum çünkü yanımda çok oynadı

• koy dostum izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lqnet_3

koy dostum izleriz
    Dual mirage sword?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Dual mirage sword?

Alıntıları Göster
    ewet ms +8
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

Dual mirage sword?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

Dual mirage sword?

nası yani

• quote:

Orijinalden alıntı: HiAmk

quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

Dual mirage sword?

nası yani

Alıntıları Göster
    düpe deil yaniiii düpeler silindiğinde server da 3 tane kalmıştı biride bu abimde

• .

edit:yanlış yere yazmışım kusra bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiAmk -- 12 Mart 2006; 0:16:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiAmk

.

edit:yanlış yere yazmışım kusra bakmayın
    aynen battlepriest en kral char hele jugment wurmasına hasta oluyorum şu kapışma bi olsun video da bol bol görüceksiniz bu wuruşu
  • quote:

aynen battlepriest en kral char hele jugment wurmasına hasta oluyorum şu kapışma bi olsun video da bol bol görüceksiniz bu wuruşu

Alıntıları Göster
    bp en kral char demişsin bence bu kişiden kişiye değişir bence assasin mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: kivancoxxx

bp en kral char demişsin bence bu kişiden kişiye değişir bence assasin mesela

Alıntıları Göster
    baba ben orda dedimki konuşuoduk bu gün cafede abim bana dediki kesersem server ın kralı olurum dedi!yani kral battlepriesttir demiorum ben tabi o herkeze göre deişir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.