Şimdi Ara

büyük klan bu akşam 20:00 de battlefield bad company (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bız bı yarım saat oynadık ama 2 kişi Çoğunuzu ekledim artık yarın Cumartesi akşamı daha çok kişi olur diye umuyorum..
  • bir çok kişi oynamak istiyor dolayısı ile hepinizi tek tek eklmemem mümkün degil gelmek isteyen sadece beni eklesin herkesi toplamış oluruz dün 2-3 kiş eklmemiş oynadık bgün artık toplanırız adam gibi
  • 8 erken bence, malum herkes geziyor 10da toplanırsak daha iyi olur herkes gelmiş olur
  • benide ekleyin şu oyun gelemedi bi türlü kaç gündür gelince oynarım bende.
    batubatubatu
  • Dun aksam gec bitti Halo3'umuz ve Bad Company'de yoktunuz....Osmanli dedigin sabahlara kadar oynar yaw
    Bu aksam toplanalim
  • ben dün akşam üstteki listeden 4-5 kişiyi ekledim..ama oynayan 2 kişi vardı sadece..Benim gamertag : arthasjohn ..eğer gold üyeliğim bitmediyse bu akşam girerim...
    Birde merak ettiğim hepimizin aynı takımda olma şansı varmı,yoksa oyun kafasına göre takımlara mı atıyor ?
  • arkadaşlar şu anda '' oynayabiliecek '' kişiler gamertag lerini yazarsa karışıklık olmamış olur sizlerde oyunlarınız gelınce yazarsınız Kimi ekleyeceğimi şaşırdım yahu
  • Ilk evvela arkadaslar....eger mikrofonunuz yoksa beni eklemeyin!
    Live'in en buyuk ve en guzel özelliklerinden biri oyun icinde anlasmadir.

halukjohn,
    Bad Company'de 4 kisilik Squad(Takim) olusturabiliyoruz....4 kisiden fazla takim kuramiyorsun ama 4'er kisilik takimlar kurup ayni oyuna girme cok basit...isin kötu yani sadece takim Squad'inla (yani 4 kisi) sesli anlasabilirsin.

Veya 1'imiz bir odaya girecek ve digerlerini davet edecek....bununda 2 eksi yani var...
    1) Ayni takima dusme ihtimalimiz azaliyor
    2) Live'da cogu giris yaptigim oyunlar full veya 1-2 kisilik yer var...yani hepimiz bir odaya sigmayiz.

Su an isteyen varsa Bad Company'deyim (Mikrofon sart)
  • Oynarken kulaklık-mikrofon setini kullanıyor musunuz?? Dün akşam groove arkadaşa mikrofondan bağırdım çağırdım ama tık yok..
    Gel de şu helikoptere beraber binelim, gezdireyim azcık seni falan diyorum ama duvara konuşuyormuşum gibi geldi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xcalybur

Oynarken kulaklık-mikrofon setini kullanıyor musunuz?? Dün akşam groove arkadaşa mikrofondan bağırdım çağırdım ama tık yok..
    Gel de şu helikoptere beraber binelim, gezdireyim azcık seni falan diyorum ama duvara konuşuyormuşum gibi geldi..

Siz dün oyundamıydınız?
  • benide ekleyin benide :killermemoli

bensiz olmaz dimi elegan abi
  • ben sabah akşam bad companydeyim
    hakao1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: Disasterpiece_123

quote:

Orjinalden alıntı: Xcalybur

Oynarken kulaklık-mikrofon setini kullanıyor musunuz?? Dün akşam groove arkadaşa mikrofondan bağırdım çağırdım ama tık yok..

Siz dün oyundamıydınız?

Dün saat 11 civarı oyuna girdim.. Grove'u davet ettim, geldi.. ama başka kimse yoktu buradakilerden..
    GamerTag'im sg75
  • bende gelirim saat 8de. hatta şuan live'dayım
    gamertag:lebron zizou
  • arkadaşlar bişey sorcaktım liveda yeniyim mesela listemdeki birisi oyunda diyelim onun oyununa girmek için ne yapmam lazım?bulamadım.
  • Arkadaşlar yine kimse yok Olmayacak bu maç işi Cod4 de ne güzel yaparık biz...
  • 5 dk. önce single'ını bitirdim.Menüdeki müziğini dinliorum
    Ekleyin benide imzadaki değil yeni üyeliğim:boidae1299
  • beni de ekleyin ahyaak
  • ekleyin arkadaşlar fırsat buldukça oynarız GT: Kraken TR
  • Herkese selam forumda yeniyim yaklaşık 1 aydırda live kullanıyorum GT: sitemdepresif benide ekleyin sabahlara kadar battlefield oynayalım:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.