Şimdi Ara

Büyük Müjde Büyük Duyuru !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha Önceden Belirttiğim Ve Sanıyorum Herkesin Hatırladığı Ve Yapımı Oldukça Geciken Online Görüntülü Sosyal içeriği süper Pokemon Mmorpgsi Pokemon Union -

HAZİRANIN 1 İNDE BÜYÜK BİR MÜJDEYLE AÇILIYOR.............................

Bununda Mutluluğuyla Kırıldığım Arkadaşları Affediyor Kırdıklarımdanda Af Diliyorum :D

HAZİRANIN 1 İNDE HERKES NETTE OLSUN !!!! :)

1 Haziranda POKEMON UNİON AÇILACAK !

Daha Sonrasında ise Muhteşem Sürprizler Olacak.

İşte TÜRK YAPIMI Oyunumuzdan Yeni Bir Görüntü :

• Htırlatıyim burda demiştinki asla DH de duyuru yapmıycam diye ne oldu?
  • Lol oyunu turkler yapsaydı turkce olurdu atmayalım lutfen pokemon onion' muş turkler yapsaydı turkce olurdu hicmi gormedin web tabanlı turkce oyun
  • bende şuanlık sizin gibi onun sahtakar olduğunu düşünüorum ancak yabancılar felan oynar da anlamas die yapıosa o başka
  • ben yinede arkadaşa güveniyorum ne kaybederiz güvenirsek?
    yürü poke tv
    madem böle banlionuz ne kadar gecikti falan dionuz siz daha erken sürede yapın
  • Oyunu Ben Yaptım. Türk Yapımı Ancak Oyun ingilizce !!! Çünkü Hedef Kitlemiz Aslen Yabancı Oyuncular.

Zaten Adminlerden 3 ü yabancı 2 si türk olacak.

Herşeye Rağmen Haziran 1 De NETTE OLUN !

Oyun Uluslararası çaptada ilk 2D pokemon mmorpgsi olduğu için bu oyunu türkiye sınırları içinde harcayamam hak verirsinizki ben bu oyunu dünyaya açıyorum.

ancak şu an fazla param olmadığından kaliteli bir serverımız olmayacak kısa sürede umarım bir sponsor bulurum. böylece serverımızda kaliteli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonTv -- 21 Nisan 2007; 14:15:34 >
  • eminimki oyunu çok beğencek ve söylediklerinize pişman olacaksınız. tabii iş çok uzadı şüphelenmeniz normal ama bekleyin görün
  • quote:

Orjinalden alıntı: PokemonTv

Oyunu Ben Yaptım. Türk Yapımı Ancak Oyun ingilizce !!! Çünkü Hedef Kitlemiz Aslen Yabancı Oyuncular.

Oyun Uluslararası çaptada ilk 2D pokemon mmorpgsi olduğu için bu oyunu türkiye sınırları içinde harcayamam hak verirsinizki ben bu oyunu dünyaya açıyorum.

ancak şu an fazla param olmadığından kaliteli bir serverımız olmayacak kısa sürede umarım bir sponsor bulurum. böylece serverımızda kaliteli olur.

bu online oyunun hedef kitlesi ingilzice olabilir kabul ama bi türkçe sürümünü de yapabilirdin.Bu kadar programlamayla uğraşmışsan o da gerçekten çok kolay olurdu senin için. Server işini de türkçe ve ingilizce olan oyunlardaki oyuncular aynı serverlarda oynardı böylece server problemini de çözerdin.Ama anlayamadığım

[simage]http://gamesradar.futuregamer.it/upload_images/PokRanger[300406]/PokRanger_12[300406].jpg[/simage]

bu resimler pokemon ranger dan ve senin grafik motoruna çok benziyor. Haziran da yine burada olacağım.Ancak bu yalan mı doğru mu şimdi kesin karar veremiyorum.Sana açıkçası pek güvendiğimi de söyleyemem. Ne diyeyim göreceğiz...

• hmm güzel oyunmuş ne oyunu bu ?

ayrıca oyunu türkçe yapmaya gerek görmediğim için uğraşmadım zaten sadece menüler ingilizce olacak diğerleri inglizce - türkçe olcaq.
  • Oyun pokemon ranger. Peki madem öyle kod şeklinde hazırlanmış bir dosyasını bana yollayabilir misin.Eğer mümkünse ve bu oyun varsa ben türkçe yapabilirim.Çünkü bunu oynayacak olan insanların yaş ırtalaması çok düşük ve türkçe gerekli! Şimdi bana pm den yollarsan sevinirim
  • Oyun Ztn Türkçe ve ingilzce !!!

Sadece Menüler ingilizce :D

Menülerde Şunlar Zaten

1- Pokemon(pokemonunuzun menüsü)
    2-Cards (kartlar)
    3-items(eşyalar)
    4-Admin (Adminlerle Görüşme)
    5-Homepage (Anasayfa)
    6-Guild (Lonca)
    7-Party (Grup)

Bunlar Ztn Anlaşılır Şeyler.
  • o zamn sorun yok bekliorum bakalım ne olacak ve olacak mı? Diğerlerine de söliim tamam benim gibi güvenmio olabilirsiniz ama önyargılı olmayalım bi bekleyelim bakalım hesabını zamanı gelince sorarız
  • oyun ilk başta tek server olacak ileride zamanım oluncada çift server olacak.

server 1 - 2D normal bilgisayar grafikleri ( 1 Haziranda açılacak )
    server 2 - Nintendo grafikleri (Daha Sonra Belki Yapabilirim istek olursa)
  • Biraz Gecikti ama gecikmese poke sayısı 70 olacaktı şimdi 168

ama yinede gecikmese daha iyi olurdu.

Ayrıca şu aralar evde int yok bu yüzden buraya pek bakamıyorum isteyen msn imi eklesin cepten giriyorum msn e konuşuruz soruları cvplarım.

(cursedblackdemonic@hotmail.com)
  • evet ranger'ın grafikleri biraz daha kaliteli ama bizimki şimdilik yukarda verdiğim ekran görüntüsü gibi ama ilerledikçe güzelleşeceğine emin olun.
  • Bence üye olurken dil seçeneği olsun
  • quote:

Oyunu Ben Yaptım. Türk Yapımı Ancak Oyun ingilizce !!! Çünkü Hedef Kitlemiz Aslen Yabancı Oyuncular.

Kardesim sana tek bişi diyecem
    Bak turkler pokemonun oyununu piyasaya surmez NEDEN diorsan Çizgi filmi yasak!! zaten Oyununu neden cıkartalım
    VE bu oyunu sen yaptıysan biraz zor olacak tanıtman ama bu oyunu piyasaya suremezsin. kaçak olursa bilmem

• quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

Kardesim sana tek bişi diyecem
    Bak turkler pokemonun oyununu piyasaya surmez NEDEN diorsan Çizgi filmi yasak!! zaten Oyununu neden cıkartalım
    VE bu oyunu sen yaptıysan biraz zor olacak tanıtman ama bu oyunu piyasaya suremezsin. kaçak olursa bilmem

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    LÜTFEN BİR ŞEYİ BİLMEDEN KONUŞMAYIN !!!!

PİYASAYA SÜRECEĞİMİ KİM SÖYLEDİ ?

PİYASAYA SÜRMEME YETECEK KADAR PARAM OLDUGUNU KİM SÖYLEDİ ?

BU OYUN İNTERNET ÜZERİNDEN YÜKLENİLEBİLECEK 2D ONLİNE BİR MMORPG OLACAKTIR.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eğer Forumumuzun Kuralları Olmasaydı Hakedenlere Hakettikleri Gibi Ağır Konuşurdum Ama Kurallar Var.

• Oyunumuz Söylediğim Gibi Sosyal Olacak Bu Yüzden Bazı Elemanlar Lazım İşte Aradığımız Elemanlar :

1- Pokemon Union Gazetesi Ekibi

Oyunumuzla ilgili haberleri oyun içi önemli olayları konu alan 2 günde bir hazırlanacak gazete için iki kişilik bir ekip aranıyor.

(Bir Ekip)

2- Pokemon Union Öğretmen Ekibi

Oyuna Başlayanlara Oyunu Göstererek Öğretmeyle Yükümlü ve bunun karşılığında aylık maaşları olacak ekip
    aranıyor

(3 kişi )

3- Pokemon Union Polis Ekibi

Ülke İçi Suçları ve Olayları Adminlere Duyuracak ekip aranıyor.

(5 kişi )

Lütfen Yukardaki İşlere Talip olanlar.

İstedikleri İşi Ve Neden istediklerini yazsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PokemonTv -- 22 Nisan 2007; 15:09:04 >
  • Kimse sana inanmadıqı haLde saLLamaya devam ediyosun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.