Şimdi Ara

Büyük ödül 100 milyon gold... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Leth

Profesyonel anlamda yapılan çalışmaların min değer 1.250 $ dan başlarken 100m gold komik kalmıyor mu :)

Hazır script'e tasarım entegre edilmesini istiyorsanız ve bu tasarım özgün , taklitçi olmayacak ise , 400-500m karşılığında olabilir.

İlgilenirseniz referanslarımı yollayabilirim.

benim nasıl bir site istedigimi msn ye gelirseniz anlarsınız geniş kapsamlı bir site olmayacak basit ancak gorunuste biraz profesyonel havası veren bir site olacak ve merak etmeyin ilerde 1250$ lıktan daha da iyi sitelerde kurabiliriz su anda gerek yok daha once yaptırdım sepet sistemli bir site herkes kredi kartıyla satıyoruz sandı o nedenle basit istiyorum basit anlasılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: warman856

quote:

Profesyonel anlamda yapılan çalışmaların min değer 1.250 $ dan başlarken 100m gold komik kalmıyor mu :)

Hazır script'e tasarım entegre edilmesini istiyorsanız ve bu tasarım özgün , taklitçi olmayacak ise , 400-500m karşılığında olabilir.

benim nasıl bir site istedigimi msn ye gelirseniz anlarsınız geniş kapsamlı bir site olmayacak basit ancak gorunuste biraz profesyonel havası veren bir site olacak ve merak etmeyin ilerde 1250$ lıktan daha da iyi sitelerde kurabiliriz su anda gerek yok daha once yaptırdım sepet sistemli bir site herkes kredi kartıyla satıyoruz sandı o nedenle basit istiyorum basit anlasılır.

oscommerce tarzı bir sistem istiyorsunuz sanırım , online alışveriş vb.

Msn adresinizi pm yoluyla bildirirseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

1m verin forum açim. dandik falanda diil. site yapamam çok uzun sürüoo

canım yaa

walla hiç güleceğim yoktu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: warman856

quote:

oscommerce tarzı bir sistem istiyorsunuz sanırım , online alışveriş vb.

Msn adresinizi pm yoluyla bildirirseniz sevinirim.

kesinlikle oscommer tarzı bişey istemiyorum onceki sistemim oscommerce idi girenler girer girmez kredi kartıyla satış yaptıgımızı sanıyordu gerçekten çok basit birşey istiyorum ve benim hitab ettigim kesim burası oldugu için ben bu konuyu buraya açma gereği duydum eğer parayla yaptırmak isteseydim benim çevremde bu sekilde site yapan çok kişi var.

• quote:

Bu konuda arkadaş ile hemfikirim. Genelde bu piyasada 100 - 300 YTL arası işler template işleri olmakta. Hele ki para karşılığı yok ise epey sorun yaşayabilirsin.

Sitenin alan adı ve hostingi hazır mı bu arada?
    Değilse hosting için size sponsor oluruz.
    Tasarım konusunda işlerden dolayı vaktimiz yok ayrıca prensip gereği barter iş yapmıyoruz fakat destek olabileceğimiz yerler mutlaka var.

Sana özelden mail adresimi yolluyorum.

Kolay gelsin.
  • Ben bu işi yapıyorum ve 15 günde bi site hazırlıyorum.. Aldığım en az ücret 200$..
    100m gold'u 10 ytl'den satıyorlar sence bu biraz az değilmi ? =)
  • Yurdum insani Hepsi WeßMaSteR
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

quote:

Bu konuda arkadaş ile hemfikirim. Genelde bu piyasada 100 - 300 YTL arası işler template işleri olmakta. Hele ki para karşılığı yok ise epey sorun yaşayabilirsin.

Sitenin alan adı ve hostingi hazır mı bu arada?
    Değilse hosting için size sponsor oluruz.
    Tasarım konusunda işlerden dolayı vaktimiz yok ayrıca prensip gereği barter iş yapmıyoruz fakat destek olabileceğimiz yerler mutlaka var.

Sana özelden mail adresimi yolluyorum.

Kolay gelsin.

teşekkür ederim alan adı hosting herşey hazır sadece su andaki sitemiz geliştirilecek o kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lawolf

Ben bu işi yapıyorum ve 15 günde bi site hazırlıyorum.. Aldığım en az ücret 200$..
    100m gold'u 10 ytl'den satıyorlar sence bu biraz az değilmi ? =)

bakın biz sizden 15 gun surecek bir site istemiyoruz 1 gunde halledebileceğiniz basit bir site istiyoruz hepiniz sanıyorsunuz power level şirketinin sitesi gibi bir site halbuki cok basit bir site lazım eklerseniz kendi sitemi gosterebilirim sizlere sadece suslenecek o kadar:)
  • site sonu commu olacak eğer comsa 1000 m =1milyar golddan aşağı olmas
  • farkındamısınız benim nick'im ne? sanırım bu yarışmanın galibi belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

farkındamısınız benim nick'im ne? sanırım bu yarışmanın galibi belli

• quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

quote:

Orjinalden alıntı: *siteci*

farkındamısınız benim nick'im ne? sanırım bu yarışmanın galibi belli

smile yerinde olmuş

@Lawolf

100 milyon gold u nerede 10 ytl ye satıyolar? Söyle de bizde öğrenelim

• quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

site sonu commu olacak eğer comsa 1000 m =1milyar golddan aşağı olmas

site sonu onemli deil site hazır hersey hazır host isim sadece duzenleme yapılacak.
  • Hem basit, hem profesyonel (ve dolayısı ile özgün), hem de ticari ve 1 günde.

Bunu yapabilecek kardeşlerimiz daha sonra bana da pm atsın, aramızda görmek isteriz.
  • Bir günde :)

Bu epey ilginç (hatta çılgınca)

Her neyse biz de eleman arıyorduk firmaya, boşuna ilan vermeyelim buraya yazanlarla irtibata geçelim.

Bu arada kim olduğumuzu öğrenmek isteyenlerwww.antalyatasarim.com veyawww.antalyaajans.com (Test yayınında) sitesinden bizim hakkımızda bir nebze bilgi edinebilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulijonroth

Bir günde :)

Bu epey ilginç (hatta çılgınca)

Her neyse biz de eleman arıyorduk firmaya, boşuna ilan vermeyelim buraya yazanlarla irtibata geçelim.

Bu arada kim olduğumuzu öğrenmek isteyenlerwww.antalyatasarim.com veyawww.antalyaajans.com (Test yayınında) sitesinden bizim hakkımızda bir nebze bilgi edinebilirler.

su anda tasarım icin gorustugumuz kişiler var demo hazırlıyorlar ben sizin icin aracı olurum bu arada ben kendi sitemi 1 gun icerisinde yaptım ve hiçbirşey bilmiyordum sadece biraz amator gorunuyor o nedenle bu ilanı verdim eger msn eklerseniz nasıl bir site istedigimi size gosteririm sizde bu kadar basitmiymiş dersiniz ve inanıyorum ki ödül istediğim site için gatet dolgun:)

• Web tasarım hmmmm... kulaga hoş geliyor içeriğini msnden öğrenirim sanırm bende bısı ler yaparım html/php/asp cart curt felan
  • güzel bi tasarım yapabilrim ama kim uğraşırr :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTeCiK

Yurdum insani Hepsi WeßMaSteR

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.